måndag 9 november 2015

Lägger ner för ett tag...

Orkar FAN inte!!!!! Känner mig såååå jävla lurad av läkaren. Läkaren som gav mig ett ljus. Som LURADE mig att allt nu skulle vända, att jag skulle få hjälp! Nu är proverna helt plötsligt OK! Jag är "väl" bara psykiskt störd el nåt!!! Nej, JAG VET att jag inte är det!! Men det är väl vad alla andra tror... Orkar inte ens blogga...

4 kommentarer:

  1. Finns här! ❤️️ Ingen tror att du är det!

    SvaraRadera
  2. Stackars dig ❤ kan knappt sätta mig in i frustrationen du måste känna! Att dom inte gör nånting är ju sjukt!! Styrkekramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack ❤️ Ska nu ta borelia prov. Känns som om de kör uteslutnings metoden just nu... O så väntar jag på svart från reumatologen om de senaste provet. Efter det ska jag propsa på o få komma till neurologen så att ALLT verkligen är genomkollat. Allt detta tar så fruktansvärt mkt energi bara!! O att sen inte kunna få sova heller... Sover ca 2-4 timmar per dygn... O det blir en ond cirkel. Jag blir trött för att jag har så ont o för att jag sover dåligt. O har svårt o sova pga allt detta... O så ska man orka me allt annat oxå. Plus mina krav på mig sj... Det är tufft just nu om man säger så... Kram!!!

      Radera