lördag 14 november 2015

En liiiite bättre natt...

Trots att jag vaknat flera gånger, o trots att jag har ont i ryggen, nacken o huvudet så känner jag mig ändå rätt pigg idag. Kanske beror på att man ska iväg ;) inte vet ja... Men de stunder jag sovit så har jag verkligen sovit känns det som. Barnen vaknade strax efter halv sju. Kom upp till oss o så mös vi alla i en timme drygt. Såååå himla mysigt <3 Sen gick de upp o tittade på tv lite, o dukade sedan fram frukost ;) Så vi har alla precis ätit frukost tillsammans. Det är inte ofta vi äter just frukost tillsammans. Vardagarna är det jag o barnen. På helgen sover oftast jag :P Men middag äter vi praktiskt taget alltid tillsammans :)
Nu ska vi hjälpas åt att städa här hemma innan vi ska iväg. Jag o barnen sköter plockandet o mannen dammsuger, teamwork me andra ord ;) Runt tolv, halv ett tiden åker vi o lämnar barnen o sen rullar vi ut till Gimo Herrgård....

Som vi längtar båda två!!! 

Patrik vet nu vart vi ska. Han vart riktigt glad han me :) O att man kan bada isvak (ja, nu är det ju inte is, men kaaaallt :S ) ser mannen fram emot ;) Följt av varm bad i tunna el jaccuzi! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar