lördag 28 november 2015

Baka baka liten kaka!

Måste börja me o tala om att BÅDA barnen sov i sina sängar HELA natten!! Otroligt!!! De båda vaknade kl 6 visserligen. Men då kröp Tim ner hos Ida o så låg de o läste massa böcker en timme :) Hur gulligt som helst! <3
Hämtade två tröttisar pö föris, Tim för att han vaknade så tidigt o Ida för att hon oxå vaknade tidigt men oxå för att hon inte somnade förren typ kvart i nio igår kväll. Så hon sov för få timmar! När vi kom hem mös vi upp i soffan me mellis. När vi hade vilat bakade vi pepparkakor :D Barnen höll nog på i närmare två timmar!! De är helt otroliga båda två! Fast vi inte bakar spec ofta är de ena riktiga hejare på det! Ida ser till o få plats me så många figurer som möjligt. O Tim sätter dom lite här o där, men ej på varandra ;) Bara att han har tålamod o sitta så länge imponerar mig! 




När det va klart va det bara till o sätta igång me middagen. Men jäklar va kroppen värkte då. Trodde jag skulle ramla ihop i köket... Men bet ihop. Fick fram en middag (lax, potatis, romsås o sallad) vi åt o mannen tog hand om disken. Skönt!! Jag slängde in Idas super smutsiga overall plus deras fodrade galonisar i tvätten o tog mig sedan en dusch. Sen drog som sagt var mannen iväg o jag o barnen han varva ner i soffan innan det va läs o sov dax för dom!

Natti natti!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar