onsdag 21 november 2012

UNDERBAR dag!

Så kan jag beskriva denna dag :D Efter att Tim vilat på fm åkte vi till barnens farmor där vi va en liten stund innan jag o Ida åkte till Ikea. Vi började med att äta lunch, tog god tid på oss o satt i lugn o ro o åt. Sen röjde vi varuhuset :P Plockade på oss en hel del ;) o Ida busade i lekdelen på barnavdelningen. Vi hade en toppen dag där!! Hon tvärslockna i bilen på vägen hem, sötisen :) Sov i drygt 30 min sen bar jag in henne, då somnade hon om i min famn, såååå mysigt!!! Skulle kunnat sitta så i evigheter, o hon kunde nog ligga så bra länge! Men efter ytterligare 30 min va jag tvungen att väcka henne :( men hon vakna glad o vi mös vidare med lite mellis :)
Sen satte vi igång o bygga ihop hyllan vi köpte, Ida va riktigt duktig! :)
När vi va nästan helt klara (behövde pappans hjälp me de sista skruvarna :P) så kom pappan hem med Tim :) Han hade haft det roligt o mysigt hos farmor :)

Nästa onsdag ska Ida till farmor o jag o Tim få lite egen tid <3 Härligt när farmor deras är ledig onsdagar så vi kan göra så ibland. Bra o kul för mig o barnen som får egen tid med varandra, men oxå nyttigt för barnen att få lite tid ifrån varandra oxå :)

Efter middagen drog mannen iväg  till Knivsta o ämtade en tripptrapp stol som en skänkte. Lite finlir på den så blir det nog fin fin :)

Har röjt lite här hemma, så jag snabbt (hoppas jag) kan dra av med damsugaren i morrn bitti innan besöket kommer :) Julia o hennes två flickor kommer. Amanda som är 3 mån äldre än Ida o Emilia som är 1.5 mån äldre än Tim! Så ja, de är oxå födda tätt (1 år o några veckor emellan dom) o de är så nära Ida o Tim så det ska bli jätte kul! :D Får se vad vi ska hitta på o bjuda på ;)

Barnen va lite svår sövda efter att ha vilat lite för sent på dagen. Men det va inte så farligt :)

Nu ska jag kolla klart på Grey Anatomy, sen är det Natti natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar