torsdag 8 november 2012

Pappas födelsedag!! :)

När det va dax för Tims vila där vid halv tio bestämde vi oss ist för o åka o överraska pappa/morfar på hans födelsedag!! Det är nämligen så att pappa fyller idag, Patrik på lör o mamma på mån. Så vi brukar slå ihop o fira alla samtidigt. Så på lör ska vi ut till kilen o fira! MEN både ja o barnen börjar bli sååå less på o gå här hemma.. Så vi tog vårt pick o pack o började me ett stopp på Gränby där det införskaffades in goodie bag ;) då pappa är lite sjuk, typ som barnen, förkyld o hostig, plockade vi först ihop lite nyttigheter. Apelsin, banan, halstabletter o vitamin dryck. Sen toppade vi me lite onyttigt som jordnöttet, turkiskpeppar o en öl!! ;) bara favoriter!! Haha!

Han såg så förvånad ut när vi dök upp! Haha! Mamma visste inte heller må :P så det va en chansning. Sa till Ida att om mormor o morfar inte är hemma får vi lämna presenten o åka på en gång... Men som tur va va de hemma!! :) han vart super glad för krya på/födelsedagspåsen! Egentligen ska han få en present på lördag (världens bästa som världens bästa syster sett till o kirrat!!) men Ida (jag :P) tyckte lite synd om honom eftersom han inte mådde bra. O så behövde vi som dag iväg en sväng ;)
Åt lunch o mellis där. Strax innan tre åkte vi hem. Båda barnen tvär slocknade (Tim hade ju bara sovit en kortis på vägen ut) så de sov kanske 30 min.
Kom hem. Mös. Pappan kom hem. Tim däckade i pappans famn en stund <3 Jag lagade middag (idag stod ungspannkaka på listan!) Ida pysslade med en ägg kartong medans ;) sen va de dax för de vanliga kvälls bestyren!
Nu är barnen lagda. I kväll blir det tv mys för mig o mannen! :) <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar