fredag 23 november 2012

Konstigt måste jag säga...

När jag kämpade i veckor med att gå ner i vikt, åt rätt, tänkte hela tiden på vad jag åt, åt inge gotti o rörde på mig i princip varje dag, gicka jag inte ner ett gram!! Nu har jag i några veckor inte brytt mig alls, inte rört på mig, ätit mackor, ätit gotti, ja då har ja stått helt still (tom gått ner ett par gram :P) visst, jag går ju inte ner ( vilket jag förstå) men jag går ju liksom inte upp. Så ja, vad väljer man då, när båda ger samma resultat?! Ni kanske förstår vad jag menar o vart jag vill komma....

Vad måste jag göra för att gå ner i vikt?! O tro mig, jag har nog provat nästan alla metoder o dieter vid det här laget.... O i den här takten kan jag ju glömma att ha gått ner 17 kg till sommaren... Suck!!

Aja.... Vi hade en underbar familje middag - tacos! Sen busa vi o hade oss med barnen, Ida o ja busa så hon skratta så hon nästan grät, det är kärlek!!! <3
Kan säga att de tvärslockna efter vällingen strax innan kl 19 i kväll... Vilket jag förstår!
Efter lunchen o lite fika städade vi. Damsög o dammade o fixade! Ida är en riktig hejjare på o damma!! :) Så efter en sån här dag är det inte så konstigt att Ida kom o tog mig i handen o självmant ville gå o lägga sig när kl va 18.45... Sötnos! Tim dansade mest loss till musiken vi lyssnade på när vi städade, gillar hans dans stil sjukt mycket!! :) haha!

Nu håller Patrik på o ränner fram o tillbaka till tvättstugan (ja, när det tvättas där är det han som får sköta det :P) jag brukar dock va den som viker allt... INTE spec kul det heller då det alltid är sååå mycket! Men skönt när det är upptvättat! ;)

Ska snart duka upp lite chirre o dipp *smaskens*

Trevlig fre kväll på er!!!!!!!!!!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar