fredag 2 november 2012

Ful bild o dagens ;)

När vi hade varit ute började jag med maten, Tacos. Barnens farmor kom vid halv fem o sen käkade vi strax efter fem. Jag åt ett tortilla bröd, sen vart det några nacho chips ist. Liiite bättre iaf! O ett halvt glas cola light.
Röjde sedan undan. Vi hjälptes alla åt o plocka undan alla leksaker o så. Sen mös vi lite i soffan innan det va lägg dax för barnen. Patrik la dom. Jag snackade lite me svärmor innan hon gick.
Efter mycket övervägande hit o dit tog jag mig ut på en promenad. Jag va om möjligt ännu mer osugen på en promenad i kväll än igår... Dels så va jag seg, men främst pga av en huvudvärk från helvetet o ett knä som INTE ville ut o gå! Men vad ska jag göra. Antagligen är det för att jag väger så mycket som jag gör o att jag inte är van att gå så här mycket. Har nu gått 6 av 7 dagar, är bra gjort för nån som inte gått på evigheter!! O för att gå ner måste jag röra på mig. Ond cirkel det där... Men i morrn TROR jag det blir en vilo dag, vi får se :)
Känner iaf att jag fått in det rätta tänket, ÄNTLIGEN!! Visst, jobbigt känns det att det är så mycket jag ska ner o att det kommer ta tid, MEN ner ska jag ju, o jag mår definitivt inte bättre av att tänka: Jag ska, sen osv...
Huvudvärken jag får tror jag beror på att jag dricker alldeles för lite vatten. O att jag inte är van att äta så lite som jag gör. Men om en vecka vet jag att det blir lite bättre. O sen blir det bara bättre o bättre! Känner mig oxå mycket gladare nu när jag tar tag i det o gör nåt åt det. Försöker att inte tänka FÖR mycket på hur mycket det är jag ska gå ner. Just nu gäller det att få in bättre matvanor. Som det ser ut just nu äter jag fil till frukost, nutrilett el mat till lunch (men inte vad som helst, nyttigt ska det va isf) frukt o kaffe till mellis o nutrilett el mat till middag (har jag ätit nutrilett till lunch blir det mat till middag o har jag ätit mat till lunch blir det nutrilett till middag. Tror ni förstår ;) ) Frukt får jag äta hur mycket jag vill av. Så det blir mitt kvälls gotti. Ibland blir det fruktsallad med keso oxå :)


Känns jävligt GÖTT nu med andra ord!!! Låt det fortsätta så!
 
 
Knä(na) insmorda i aloe vera heat lotion!
 
 
 
Plommon, kiwi, vatten o datorn = fredagsmys ;)
 


Nu blir det lite mys o slapp i soffan innan det är dax o sova! I morrn är det lör, o då vet vi nog alla vid det här laget vad som gäller: SOVMORGON!! :D

Ha en underbar fre kväll Ni fina!!! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar