onsdag 31 augusti 2016

Lite catch up!

Ja, jag har inte varit på topp denna vecka om man säger så... I sön la jag mig ju på em o kom bara upp för o äta middag. La mig sedan igen... Sov inte men orkade inget!!! Flyttade mig till soffan där jag o mannen kollade på en film. O sen tillbaka till sängen för o sova för natten. 
På måndagen va det såååå segt i ta sig upp men det kändes ändå hyfsat. Jobbade, tränade, hämtade barnen. Höll igång på em men kände mig inge bra. Matt o ont i kroppen, o lite känningar i halsen... Patrik fick hämta matkassen o barnens cyklar på förskolan. 
Igår då... Jobb 9-14.45, tog mig en promenad med Sara o sen P-möte dårå. Först på jobbet o sen in till stan för en grym föreläsning. Kom i säng rätt sent. O va igen sååå trött när jag vaknade i morse! Tim va trött han me... Jobbade till 12.20 o åkte sedan o tränade. Hämtade barnen o träffade Elise o hennes systrar o mamma i lekparken här utanför så det vart mellis ute o lek i några timmar :) In o fixade middag, tvättat TRE maskiner. O sen har vi myst en MASSA!!! :)
Jag känner mig så risig på mornarna o kvällarna men på dagarna går det ändå bra... Är nå skit i kroppen iaf. Har haft sjuuuukt ont i ryggen sen innan helgen oxå o idag på träningen kollade min sjukgymn o det va FYRA låsningar i ryggen :((( Inte konstigt att jag haft så ont... Förstår inte varför det blivit så. Tycker ju att det går så bra me jobbet o allt. Tycker inte att jag gör nå tokigt som gör att revbenen borde bråka me mig... Men men... Kanske om jag har nå skit i kroppen som gör att ryggen bli värre :/
Aja, barnen ligger i sina sängar o sover förhoppningvis snart. Jag ska titta lite på tv sen blir det nog sängen för mig me. Känner mig fortfarande inge bra :/ Patrik är me Stefan o åker gokart :)
I morrn är det jobb som gäller. Sen hem en stund, laga middag mm. O sen ska jag o Ida iväg på hennes första ridning!! :D

O så till nå annat roligt! I slutet på okt ska jag, mamma, syster, min ena moster o kusin på Mamma Mia the party!! :D Ska bli så grymt kul!!!!!

Ingen bra bild men är typ den enda jag har från denna vecka! Haha! Från idag här ute på gården i den härliga solen o värmen!! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar