fredag 12 augusti 2016

En låååång fredag!!

Trots kort arbetsdag (9-13.15) så har dagen känts såååå lång!!! Ida sov dåligt i natt=jag sov oxå dåligt. Lämningen i morse gick jätte bra! :) Hämtade dom vid tjugo i två. Åkte då till pappa där jag o barnen åt mellis. Åkte sedan o mötte upp Patrik för ett möte som höll på i två timmar. Han cyklade hem o hämtade barnen o jag åkte för o hämta den första JULKLAPPEN!!! Hahaha! Förra julen fick Ida Pet shops (el om det va när hon fyllde år?! Kommer ej ihåg :P ) sedan dess har jag letat efter ett hus. De är ju snor dyra!!!! Ett litet hus kostar mellan 400-600kr, insane!!!! O bara en figur kostar 49kr/st. O ni som vet vad det är, de är ju småååå djur! Har kikat bla på blocket men även där tycker jag de varit lite väl dyra för o va begagnade. Men så här om dagen hittade jag ett hus, djur o lite tillbehör för 500kr. Yey!!!! Lyckades tom få ner det till 400kr ;) Så hämtade det. Vet en som kommer bli sååååå glad!!!!!

O det va inte lite saker heller!! :O Ett stort hus, en vagn, MASSA tillbehör o 28!!! figurer!!!!! :D Jag är nog lika glad! Haha! Men det är för jag vet hur glad Ida kommer bli :)

Jag åkte förbi gamlis grillen o köpte me pizza hem då kl va så mkt. Jag o Patrik delade på en o barnen på en barnpizza, helt lagom :) Sen va kl mkt så det va bara o fixa barnen för kvällen o sen hade vi kvälls mys :) Mannen drog iväg för o träffa Stefan. När barnen hade somnat tog jag mig en dusch, o har oxå målat naglarna :)  Ska glo lite på tv innan det blir sängen. Mannen o jag har bytt sovmorgon denna helg då han är ut i kväll ;) 
Inga större planer för helgen har gjorts. Rätt skönt o bara ta den som den kommer :) Camilla kommer förbi en sväng i morrn o säger hej! :D
Ska bli mysigt o bara ha en familje helg :)

Precis vad jag ska göra denna höst!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar