fredag 19 augusti 2016

Hit o dit!

Så har min fre varit. Först träna, sen åkte jag o köpte en blomma till en som fyllde år på jobbet (o jag me min beslutsångest stod väl 20-25 min innan jag kunde bestämma mig!) sen till jobbet o jobbade tre timmar, hämtade Isadora, vi hämtade Ida o Tim, åkte till årstahallen o köpte snacks o hyrde film, hem o de lekte. Jag fixade lite här hemma o sen middagen. Den tog lite längre tid än jag tänkt men vart riktigt god!! Stekta kycklingfiléer, egen klyftpotatis, currystuvad blomkål (som oxå vart hemmagjord currysås ;) ) o sallad. Så gott så!!! Sen hade vi bio mys...

<3


Den gode dinosaurien. Riktigt bra!! 

Efter det va det sovdax för Ida o Tim. De somnade snabbt så trötta som de va! :) Isadora va uppe en timme till o vi kollade på AFV :) Sen va det sovdax för henne! Jag kollade klart på Sex and the city 2 som jag inte orkade kolla klart på igår, den är så himla rolig!!! Hahaha!
Men nu blir det sängen för mig! Ida har redan kommit upp en gång (när ska flickan lära sig sova bra på natten?! :/ ) o även Isadora har kommit upp en gång :O Haha, detta lär bli en intressant natt ;) Patrik o jag bytte sovmorgon i helgen så han har det i morrn o jag på sön. Jag lär ju få gå upp me tuppen me barnen i morrn :P Patrik är ute o svirar så får se när han dyker upp! :)

Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar