onsdag 3 augusti 2016

Gues what?!

I kväll va jag o tränade!!!!! På tok för många veckor sedan sist. Skit!! Det är därför revbens fanskapen bråkar!!! Har ett som jag verkligen inte får till med min foam roller. Så det blir till o bita ihop o härda ut tills tors nästa vecka... Suck! Men iaf. Jag va till Nordic Wellnes vid heidenstamstorg....

Typ såhär ser det ut...

Jag har ju tidigare tränat på actic på Gränby (som då hette kraftkällan) men tyckte det va lite litet... Detta är större o med mkt mer maskiner o överlag så himla fräscht!! Jag har nu en gratis tränings vecka o sen ska jag nog fixa årskort där. Jag va bra seg efter middagen idag, o värken tar ju som fan på mig! Men jag kände att nu jävlar, MÅSTE komma igång. O förutom revbens fanskapet så kändes det riktigt bra!! 
Strax efter förra inlägget tog jag mig en alvedon o la mig på soffan. Men så plingade det på dörren o en kompis till Ida ville leka. Så hon gick ut. Strax därefter dök det upp två kompisar till (som bor på gården bredvid men som cyklar själva :O över vägen o allt... Ena är ett år äldre än Ida o den andra lika gammal som Ida...) Tim gick då oxå ut o så lekte de alla 5 tillsammans här ute jätte bra! :) De lekte en del på vår uteplats oxå men då det gick så bra lät jag dom göra det. De lekte nästan två timmar då Patrik kom hem o vi käkade middag. De hade sen spelat barn monopol när jag va iväg o tränade :) 
Nu ska jag nog snart sova. Vart en tidig morgon ju :P O jag är sååå trött! Men funderar faktiskt på o lägga mig på spikmattan igen!

I morrn har vi inga spec planer. Mer än att jag lovat barnen att de ska få baka blåbärs muffins ;) Så behöver nog en sväng till affären. O sen får vi se vad vi gör, lite beroende på vädret! Tänk att det bara är två dagar kvar av denna vecka innan helgen. Jisses va fort det går!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar