söndag 28 augusti 2016

Somnar lycklig!!

Vilken underbar dag vi haft!!! <3
Började me lite sovmorgon för mig. Mannen åkte iväg o hjälpte mamma o pappa hem me ett köksbord (pappa har opererat axeln då en sena gått av så han kan inte lyfta nåt) o när han kom hem va barnen ute o lekte. Jag fick huvudvärk direkt efter frukosten o kände inte alls för den där promenaden jag hade bestämt mig för. Men när Patrik sa att han gärna hakade på o barnen så gärna ville cykla tog vi oss ut allihopa!



Trots att det blåste en hel del så va det så himla skönt ute! :)

Vart en drygt halvtimme vi va ute. Man fick traska på i ett jäkla tempo för o hänga me barnen! Haha!
När vi kom hem vart det en dusch. Lunch o sen åkte Patrik iväg för o handla lite. Jag målade Idas naglar :) O fixade mig iordning....


Länge sedan jag sminkade mig (me annat än mascara) men vart sugen nu då jag såg så trött ut :P Gillar läppstiftet jag köpte när jag o Patrik åkte Eckerölinjen. Så lagom mkt färg då jag egentligen inte är en läppstift/läppglans människa! 

När Patrik kom hem åkte vi ner på stan, till tornéparken för o se tornéspelet! 

På bästa platsen såklart!!! :)


Löööööve!!!! <3


Barnen hittade en nyckelpiga....


Som satte sig på Tims näsa, som han försökte kolla på! Hahaha!!! <3


Den här hästen har både jag o syrran ridit på! :)

Förra året sålde dom nåt som hette medeltidstallrik (el nåt sånt) som va en trä tallrik me massa kött, korv, ost, bröd frukt på. Hade tänkt att vi skulle köpt det som mellis men i år sålde dom bara dricks :/ Som tur va hade jag tagit me dricka till oss alla o två frukter i var till barnen. Så de klarade sig :) 
När det va klart åkte vi hem. Dels för o hänga en maskin tvätt o så för o hämta isadoras paket som jag typiskt nog hade glömt!!! Passade på o ge barnen en varsin smörgås o så åkte vi ut till Stavby! Vi va alla hungriga när vi kom ut dit vid kvart över fem. Så vi beställde mat o så åkte jag o Cassi o hämtade ett gäng pizzor o en sallad till mig ;) Ida o Tim delar alltid på en barnpizza o brukar ändå bara äta 1/4 var. Jag va grymt hungrig men envis som jag är stod jag på mig o tog en sallad. Nu när jag varit "duktig" o tränat o varit ute o gått så ville jag fortsätta på rätt spår! Kändes grymt skönt efter. O då orkade jag bara hälften av räksalladen :O Efter det vart det fika. O jag åt INGET av det! Va bra sugen på ett sätt. Men samtidigt va jag så grymt mätt så det fick bli endast en kopp kaffe :) Barnen lekte o röjde för fullt...

Söta kusinerna!!! <3

Isadora vart jätte glad för allt lego vi hade köpt :) Det va två trötta barn (o föräldrar, haha) som åkte hem kl åtta. Barnen la sig direkt när vi kom hem o jag o mannen har haft film mys :) 
Är så otroligt glad o tacksam för denna dag! Den kunde inte ha blivit bättre!! 
Älskar min underbara familj så otrooooligt mkt!!!!! <3

I kväll somnar jag överdrivet lycklig!!! :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar