måndag 14 mars 2016

Så vart det me den måndagen...

Sov som en kratta i natt, el sov inte alls rättare sagt... Frös som fan el svettades som fan! Orkade knappt upp på morgonen. Fixade mig o barnen, dukade frukost o satte oss för o äta. Men det gick inte för mig. Jag mådde såååå illa så trodde jag skulle kräkas! Det bubblade o körde i magen... Ringde jobbet o sa att jag blir hemma, vågade inte chansa if det skulle bli nå me magen. Lämnade barnen o åkte hem o sov i över två timmar!! Ändå va jag fortfarande trött. Efter lunch fick jag äntligen i mig nåt o äta... Vilade o hämtade sedan barnen. När vi kom hem slog vi in en massa paket ;)

De fyrkantiga är dom vi köpte i lör, Ida har gjort kort me namn på o satt fast på varje paket <3 Tim har gjort en varsin teckning o även bestämt sig för o ge bort en tröja som är för liten <3

Idas kompis Elise fick en till lillasyster för några veckor sedan. Triss i tjejer har nu Martina o Patrik :) Vi ska till dom på ons. Hämtar barnen tidigare o så går vi dit på mellis fika. Ska bli så kul o få gosa bebbe!! :D Vi köpte ju presenter i lör. Ida valde ut en jätte söt klänning till bebis Bonnie, hårspännen till Joline o diadem till Elise! Storasystrarna måste ju få nåt dom me tänkte vi :)
Sen mös vi resten av em, lagade middag, åt, Patrik åkte till Gränby o bytte Tims gympamoccasiner till en strl större. Jag la barnen, Patrik fixa me min mob (jag tappade den i Thailand så skärmen sprack, men nu har jag en ny tack vare min händiga man!) :) O sen klippte jag Patrik. Har kikat lite på tv men tänkte sova nu... Hoppas jag känner mig piggare i morrn så jag orkar träna!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar