torsdag 10 mars 2016

Orkar liksom inte riktigt...

Det här tjafset med försäkringskassan tar på mig... Som om man inte är ledsen, arg o trycker ner sig själv ändå. De ska trycka ner en ännu mer....
Jag vet liksom inte när jag får pengarna el OM jag får nå pengar. Det beslutar dom om typ 2 veckor. Ja DOM kan minsann dra över på tiden (30 dagar ska det egentligen ta) men är en annan inte inne me sina papper inom tiden ja då jävlar skiter de i en!!!!!
Jag HATAR o va sjukskriven. Verkligen inget jag vill!! Men om man mår som jag så är alternativet inget annat. Jag har börjat känna mig bättre i ryggen. Men vet ju inte om det beror på att jag är sjukskriven el om det beror på medicinen. Försäkringskassan vill att jag jobbar typ 1.5 timme per dag. Jag ska alltså åka 3.5 mil enkel resa för o jobba i 1.5 timme o sen åka 3.5 mil hem. Jag kommer att få BETALA för o jobba, inte få BETALT. Heeelt jävla sjukt!! Jag hade tänkt jobba en dag i veckan. Men det får man INTE! Grejen är ju den att det börjar gälla NU. Men de har inte bestämt sig än om jag får får göra så el inte. Jag ska alltså åka fram o tillbaka på rehab träning tre gånger i veckan OXÅ. Tror de på fullaste allvar att detta skulle va så mkt bättre för min kropp?! Jag kommer stressa sönder mig ist!! O vila, det kan jag ju bara fet glömma!!! Önskar de ist kunde ge sig på fuskarna. Att de åtminstone kunde gå efter person till person! Jag visar iaf att jag vill tillbaka o jobba. Att jag vill hitta en lösning som ska funka. Som gör att jag mår bra OCH orkar. Att bli sängliggandes varje dag efter jobbet är inte livskvalité för fem öre!! O hur ska jag kunna träna för o få ryggen bättre när jag mår så dåligt?! Medicinen kan ta ett tag innan den verkar. Men ge mig dessa två månader (som är kvar av min sjukskrivning) till o få börja jobba successivt o samtidigt träna upp ryggen och fortsätta med medicinen så kanske det räcker sen! El är det bättre o köra på o bli helt sjukskriven heeela tiden?! Fattar verkligen inte hur de tänker!! Hur deras regler är funtade!!

Mår så jävla dåligt av detta så jag bara vill krypa ner i sängen o dra täcket över huvudet....

Jag är så jävla glad att jag har en så stöttande man. Som säger att allt kommer ordna sig. Att det löser sig. Men detta stressar mig som fan!!!! Just nu kan jag "bara" vänta på att få besked. Jag kan inte göra NÅT mer än det jag gjort o gör. Ska jag få ett slag i ansiktet lagom till påsk?! Jätte kul.... Skit!!!

Idag när jag hade lämnat barnen åkte jag hem o tog hand om lite tvätt. La mig sedan på soffan o vilade knappt en timme. Så sjukt trött idag.. Sov inge vidare i natt.... Har sedan fixat me mer tvätt (äntligen är jag i kapp sen jag o mannen va sjuka) o ätit lunch. Nu ska jag byta om innan jag ska åka o träna. Just nu har jag noll lust. Vill som sagt bara sova. Men det behövs. Jag måste se till o göra träningen för o få ryggen o må bättre. Igår hade jag värsta träningsvärken sen i tis. Idag känns det fortfarande i benen....
När jag är klar där åker jag o hämtar hem barnen på en gång. Längtar efter mina gosiga bustroll <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar