onsdag 30 mars 2016

Onsdag

Kom inte på nån bra rubrik. Haha!
Va mysigt o ha barnen hemma idag, även om det varit fullt ös ;) Vi tog en lugn morgon. Åt en sen frukost. Fixade iordning oss, slog igång en maskin me tvätt o en disk ( som typ varje dag ;) ) Jag skulle försöka mig på en stjärnfläta på Ida. Kan ju säga som så, jag behöver öva mig, MYCKET!!

Fem tofsar....


Det va här det vart knas. Från tofsen ska man göra två flätor, men de ska liksom sitta ihop o inte så här...


Därför vart det ingen stjärna... Men med övning så! 


Skulle bli skit coolt om jag lyckades!! Men Ida tyckte det va snyggt ändå ;) Gullungen!! <3

Sen drog vi upp på Gränby. Började me KappAhl där de hade 30% på rean. Hittade lite åt barnen där :)

Denna tröja o byxor till Ida. Hon passade verkligen så jäkla bra i det :D O så mys tofflorna ;)


Tim fick denna keps, med stooor skärm! Men han vart verkligen sååå cool i den :D Den va dock inte på rea, men kunde ändå inte låta bli :P

Han fick även ett par beiga fin byxor (nåt han verkligen behövde!) o ett par mys tofflor han me, med turtles på ;)
Efter det fick de lunch, korv med bröd ;) Så in på kvantum för o handla ett par saker till middagen. Det va full fart på Tim heeela tiden. Phu! Haha! När vi kom hem fortsatte jag me tvätten. Låg lite efter o så bytte jag våra sängkläder, då blir det en del! Jag käkade lunch o sen mös vi lite framför tvn. Solen kom fram så tyckte vi kunde gå ut. Smsade Martina om de ville göra oss sällis när hon hade hämtat Elise från förskolan. O det ville dom :) Så jag fixade middagen (pasta sallad, så allt kunde förberedas innan vi gick ut) o så gick vi ut. Martina o tjejerna dök upp efter en liten stund o sen va vi ute till strax innan halv sex. Underbart att det är så ljust ute länge nu :D Mannen kom hem när vi kom in o då middagen va klar v det bara o hugga in!

Massa gott!!! :)

När barnen hade lagt sig vart det film mys me älsklingen. Vi har tittat på alla Harry Potter filmerna o nu va det den sista! Har ju sett dom ett antal gånger förut ;) Men nu ville vi kolla när vi har projektor! 

Ser fram emot morgon dagen. Lite egoboost tid ;)

Godnatt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar