onsdag 9 mars 2016

Onsdag

Bättre rubrik kom jag inte på....
Efter lämningen av barnen vid nio åkte jag o handlade lite på kvantum. Lite inför helgen bla. När jag kom hem ringde en handläggare från försäkringskassan. Så pantad! Ursäkta men alltså de har sina regler o följa. Men ibland undrar man om de inte skäms över att verka så förbannat dumma!! Va iaf helt slut efter det samtalet! Vek tvätt o hängde tvätt. Åt lunch o la mig sedan för o vila. Då ringde mamman o ville bli hämtad (hon mådde inge bra efter en promenad till vaksala kyrka) så hämtade henne. När jag kom hem va det dax o hänga en maskin tvätt igen o sen la jag mig för o försöka vila, men då ringde farmor! Pratade lite o bestämde att de skulle komma hit o fika vid tre när jag hade hämtat barnen. SEN hann jag vila ca en halvtimme innan jag hämtade kidsen. Fixade fram fika (bullar, muffins o kakor) o så kom farmor o farfar. De gav båda barnen födelsedags presenter när vi firade Tim innan vi åkte till Thailand. Ändå hade de me sig varsitt paket till barnen o de vart sååå glada! O att det va ett varsitt presentkort på Leos gjorde det inte sämre precis ;) 
Vi ska nämligen dit på sön hade vi tänkt ;) Alla, utom jag fikade gotti. Jag tog kaffe o en frukt! När de gick hem vart det dusch o bad för barnen innan jag började me middagen. 
Mamma o pappa har skaffat en ny soffa o behövde då oxå köpa ny matta. Vi tog hit deras gamla o testade o det vart jätte bra! En liiiite ljusare matta än den innan. Det bryter av snyggt mot det mörka bordet o den mörka soffan :) Den är grå. Det va även våran förra men me mycket längre hår/fransar el vad man ska kalla det. Tyckte aldrig den kändes riktigt ren hur mkt jag än dammsög den (även den hade vi fått av mamma o pappa ;) ) Den "nya" mattan känns så himla fräsch! Sååå skönt!! :)
I kväll känns det som om det blir en ganska tidig kväll... Jag är såå trött. De senaste tre dagarna har verkligen tagit all min kraft! I morrn är det inget annat än träning inplanerat, än så länge. Hoppas jag kan få en lugn fm. Det behövs!

Sitter i soffan me tända ljus... Många tankar som far runt i huvudet... Vill bara att allt ska ordna sig...

Är så otroligt glad för min fina underbara familj. Som stöttar till tusen!!! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar