onsdag 31 augusti 2016

Lite catch up!

Ja, jag har inte varit på topp denna vecka om man säger så... I sön la jag mig ju på em o kom bara upp för o äta middag. La mig sedan igen... Sov inte men orkade inget!!! Flyttade mig till soffan där jag o mannen kollade på en film. O sen tillbaka till sängen för o sova för natten. 
På måndagen va det såååå segt i ta sig upp men det kändes ändå hyfsat. Jobbade, tränade, hämtade barnen. Höll igång på em men kände mig inge bra. Matt o ont i kroppen, o lite känningar i halsen... Patrik fick hämta matkassen o barnens cyklar på förskolan. 
Igår då... Jobb 9-14.45, tog mig en promenad med Sara o sen P-möte dårå. Först på jobbet o sen in till stan för en grym föreläsning. Kom i säng rätt sent. O va igen sååå trött när jag vaknade i morse! Tim va trött han me... Jobbade till 12.20 o åkte sedan o tränade. Hämtade barnen o träffade Elise o hennes systrar o mamma i lekparken här utanför så det vart mellis ute o lek i några timmar :) In o fixade middag, tvättat TRE maskiner. O sen har vi myst en MASSA!!! :)
Jag känner mig så risig på mornarna o kvällarna men på dagarna går det ändå bra... Är nå skit i kroppen iaf. Har haft sjuuuukt ont i ryggen sen innan helgen oxå o idag på träningen kollade min sjukgymn o det va FYRA låsningar i ryggen :((( Inte konstigt att jag haft så ont... Förstår inte varför det blivit så. Tycker ju att det går så bra me jobbet o allt. Tycker inte att jag gör nå tokigt som gör att revbenen borde bråka me mig... Men men... Kanske om jag har nå skit i kroppen som gör att ryggen bli värre :/
Aja, barnen ligger i sina sängar o sover förhoppningvis snart. Jag ska titta lite på tv sen blir det nog sängen för mig me. Känner mig fortfarande inge bra :/ Patrik är me Stefan o åker gokart :)
I morrn är det jobb som gäller. Sen hem en stund, laga middag mm. O sen ska jag o Ida iväg på hennes första ridning!! :D

O så till nå annat roligt! I slutet på okt ska jag, mamma, syster, min ena moster o kusin på Mamma Mia the party!! :D Ska bli så grymt kul!!!!!

Ingen bra bild men är typ den enda jag har från denna vecka! Haha! Från idag här ute på gården i den härliga solen o värmen!! :)

tisdag 30 augusti 2016

Har inte glömt bort bloggen!!

Men har bara inte hunnit el orkat skriva... Jag är fortfarande små krasslig o är helt slut på em/kvällarna. Idag hade jag P-möte efter jobbet o en föreläsning (som va grymt bra!!!!) så va inte hemma förren kl 21. Ska berätta om veckan, de dagar som varit, i morrn kväll. För nu tänker jag sova!!!
Vart geting stucken i handen odag på jobbet, o fick så jäkla ont!!!

Syns inte så jätte bra men är väldigt svullen!

Det gjorde så ont så jag visste inte vart jag skulle ta vägen!! Jag skakade, det ilade o stacks i heeeela handen, ut i fingrarna o en bit upp i armen i flera timmar. Kunde inte ens använda den :( Trampadepå en geting för måååånga år sedan o vart så svullen som en tennisboll o kunde typ inte gå på foten på två dagar. Så jag är nig lite känslig :/ Ida har ju blivit stucken två ggr bara i år o reagerar inte alls så här!! Det är nu 8 timmar sedan sticket o svullnaden har gått ner lite men jag har så grymt ont fortfarande!!! Det ilar i heeela kroppen!!!! Får se hur mkt sömn det blir...

Natti natti!!

söndag 28 augusti 2016

Update från sängen...

Antingen så är jag "bara" helt slut el så håller jag på o bli sjuk... Förstår inte varför jag skulle va helt slut dock :/ Så då är det sjuk kvar... Ligger i sängen o har legat här i typ 2 timmar....

Regnet har börjat smattra mot fönstret....

Idag efter familje frukosten åkte jag o lämnade tillbaka ett par saker på Rusta. O sen åkte jag till Ikea. Kom hem me ett litet ljus fat, plast påsar, målarfärg o assietter. Fick begränsa mig lite då jag nyss handlat massa ju :P Kom hem o då va barnen ute o lekte. Vi käkade lunch o sen tog vi oss ut på samma promenad runda som igår. Barnen cyklade o vi gick! Så kul o gå tillsammans :) När vi kom hem kom min huvudvärk tillbaka (som kommit o gått sen i tors, vaknade även me huvudvärk i morse :( ) Tog mig en dusch o sen har jag legat o vilat. Patrik va iväg en sväng o sen fixade han middag. Tonfiskröra o våfflor. Fick i mig en iaf! Nu ligger jag i sängen igen... Huvudet värker, kroppen värker o halsen känns inge bra :( Fryser så jag skakar o känner mig febrig fast jag inte har feber... Hoppas det går över tills i morrn!!!!

PS. Har en rolig sak o berätta sen!! :D

Somnar lycklig!!

Vilken underbar dag vi haft!!! <3
Började me lite sovmorgon för mig. Mannen åkte iväg o hjälpte mamma o pappa hem me ett köksbord (pappa har opererat axeln då en sena gått av så han kan inte lyfta nåt) o när han kom hem va barnen ute o lekte. Jag fick huvudvärk direkt efter frukosten o kände inte alls för den där promenaden jag hade bestämt mig för. Men när Patrik sa att han gärna hakade på o barnen så gärna ville cykla tog vi oss ut allihopa!



Trots att det blåste en hel del så va det så himla skönt ute! :)

Vart en drygt halvtimme vi va ute. Man fick traska på i ett jäkla tempo för o hänga me barnen! Haha!
När vi kom hem vart det en dusch. Lunch o sen åkte Patrik iväg för o handla lite. Jag målade Idas naglar :) O fixade mig iordning....


Länge sedan jag sminkade mig (me annat än mascara) men vart sugen nu då jag såg så trött ut :P Gillar läppstiftet jag köpte när jag o Patrik åkte Eckerölinjen. Så lagom mkt färg då jag egentligen inte är en läppstift/läppglans människa! 

När Patrik kom hem åkte vi ner på stan, till tornéparken för o se tornéspelet! 

På bästa platsen såklart!!! :)


Löööööve!!!! <3


Barnen hittade en nyckelpiga....


Som satte sig på Tims näsa, som han försökte kolla på! Hahaha!!! <3


Den här hästen har både jag o syrran ridit på! :)

Förra året sålde dom nåt som hette medeltidstallrik (el nåt sånt) som va en trä tallrik me massa kött, korv, ost, bröd frukt på. Hade tänkt att vi skulle köpt det som mellis men i år sålde dom bara dricks :/ Som tur va hade jag tagit me dricka till oss alla o två frukter i var till barnen. Så de klarade sig :) 
När det va klart åkte vi hem. Dels för o hänga en maskin tvätt o så för o hämta isadoras paket som jag typiskt nog hade glömt!!! Passade på o ge barnen en varsin smörgås o så åkte vi ut till Stavby! Vi va alla hungriga när vi kom ut dit vid kvart över fem. Så vi beställde mat o så åkte jag o Cassi o hämtade ett gäng pizzor o en sallad till mig ;) Ida o Tim delar alltid på en barnpizza o brukar ändå bara äta 1/4 var. Jag va grymt hungrig men envis som jag är stod jag på mig o tog en sallad. Nu när jag varit "duktig" o tränat o varit ute o gått så ville jag fortsätta på rätt spår! Kändes grymt skönt efter. O då orkade jag bara hälften av räksalladen :O Efter det vart det fika. O jag åt INGET av det! Va bra sugen på ett sätt. Men samtidigt va jag så grymt mätt så det fick bli endast en kopp kaffe :) Barnen lekte o röjde för fullt...

Söta kusinerna!!! <3

Isadora vart jätte glad för allt lego vi hade köpt :) Det va två trötta barn (o föräldrar, haha) som åkte hem kl åtta. Barnen la sig direkt när vi kom hem o jag o mannen har haft film mys :) 
Är så otroligt glad o tacksam för denna dag! Den kunde inte ha blivit bättre!! 
Älskar min underbara familj så otrooooligt mkt!!!!! <3

I kväll somnar jag överdrivet lycklig!!! :D

fredag 26 augusti 2016

Sovrummet!

Det är nääääästan klart nu....

Att fota i motljus blir inge bra....


Älskar de nya ljusa härliga gardinerna!!!


Ljus såklart ;) Det till vänster kan man liksom lyfta av glaskupan på. Är ett doftljus o luktar vanilj. Min favvo!


De nya kuddarna :) O överkastet... Måste vänja mig me mönstret o att det är ljusrosa :P Har haft vitt såååå länge!! Men fint är det!


Som sagt, en ny lampa ska införskaffas! Men ser så mysigt ut så!! Tänk när ljusen är tända! Hihi!

Det ligger även en ny matta på golvet. Man ser den liiiite på första bilden. En vit ;)

Vilken värme!!!!

Alltså det är ju bara såååå skönt ute!!!!! :D Sommaren är här ett tag till, yey!!! Mannen är iväg, barnen sover o här sitter jag....

Detta är ju bara föööör mysigt!! :D

Passade på o måla mina långa (ääääntligen) fina naglar här ute....

Får se hur länge det dröjer innan de går av :/ O jag har en tumme, men den fick bara inte va me :P Haha!!

Fredagar känns verkligen såååå långa. Man hinner me mkt. Tom me barnen undrade om det varit på förskolan idag när de skulle lägga sig. Haha! De fick oxå sitt lördagsgodis o film i kväll ;) Är ju inte hemma i morrn så! Jag tränade ju idag på fm. O förutom allt jag kör för rehab träning så körde jag oxå 25 min på bandet. Kändes bara sååå skönt!! Fick lite mer stretch övningar för nacke/bröstrygg då musklerna bråkar så... Men annars känns det riktigt bra med träningen, det går bra på jobbet o jag känner mig allmänt mkt piggare! Men tror det är för att jag har ett riktigt bra upplägg nu! :) Jobbade sedan mellan 9.45-13, hämtade barnen o så åkte vi upp på Gränby. Skönare o göra det då än efter middagen! Vi köpte en (el två) presenter till Isadora :) O sen fikade vi lite mellis fika...

Är det fredag så är det ;) Jag lyckades efter mkt om o men o en fight i hjärnan o ta naturell yoghurt me färska bär ist! Gott det me ;)

Sen handlade vi några saker på kvantum o styrde sedan kosan hem! En blomma fick vi med oss oxå, till sovrummet :) 

Barnen hade som sagt sitt lördags mys idag o jag mös me dom till Nicke Nyfiken 3 :) Mannen drog iväg för o träffa Stefan efter middagen. Förstår honom, skulle gäääärna sitta på nån uteservering me nå gott o dricka i handen just nu ;) Amanda, vad sägs om snart??!!! ;)
Jag har röjt som sjutton här hemma o gjort så fint sååå!!! Skönt inför helgen :)
Nu ska jag strax gå in o mysa ner mig i soffan me tända ljus o en film, blir nog Sex and the city 1 ;) Kör lite bakvänt. Såg ju tvåan förra veckan! 

I morrn väntas massa roligheter!!! :D

torsdag 25 augusti 2016

Så fint! Så mysigt!!

Idag efter middagen så åkte jag till Rusta. Hade sett lite (mkt) fint där till sovrummet som jag va sugen på! Så kom hem med en hel del! Överkast, gardiner, kuddar o massa ljus såklart ;) Men några saker ska jag lämna tillbaka. Ett ljusfat o några ljus jag hade köpt till vardagsrummet. Som jag inte vart nöjd me :/
Men sovrummet vart riktigt fint!! Måste bara vänja mig me överkastet ;) Har liksom haft vitt i typ 10 år (el längre?!) men det är det icke längre ;) Ni ska få se sen när allt är på plats, men så länge får ni en sneak peak ;)

;) 

Just nu smattrar regnet utanför mot fönstret. Skulle vilja ligga här me tända ljus medan jag lyssnar på sova musik... Men är rädd att jag somnar från ljusen, så får bli endast musik så länge :)
I morrn är det redan fredag. Veckorna går sjukt fort!!! (Tråkigt nog helgerna me :( ) Fredagar är lite av en favvo dag (om man bortser från helgen såklart) då den börjar me träning, sen jobb i tre timmar, o sen hämta barnen redan halv två för en mys fredag!!! <3

Godnatt på Er!

onsdag 24 augusti 2016

Överkokande hjärna!

Alltså det är så mkt jag vill skriva om. Samtidigt har jag inte så mkt skriv lust :/ Orkar liksom inte o det känns som same-same hela tiden...
Men men. Ska försöka ta mig i kragen!

Igår jobbade jag ju till 14.45. Hämtade barnen o sen hem. Em o kvällen rullade på! Jag va till sjukgymn på kvällen (tack o lov att hon kunde klämma in mig!!) Tre låsningar varpå två satt riktigt hårt :/ Därför jag hade så fruktansvärt ont i mån o sov skit dåligt på natten sen... När barnen hade lagt sig pratade jag me mamma i tele i nästan 1 timme! Sen kollade jag o Patrik på några avsnitt av Vampire Diaries. Kom i säng lite sent o somnade inte förren vid tolv tiden... Sen sov Ida så dåligt i natt o då lika så ja... Idag lämnade Patrik barnen. De cyklar dit då o det går så himla bra! Så kul att även Tim vågat sig på o cykla utanför gården nu :) Jag jobbade ju bara till kl 12.30 idag då jag sen hade träning ca 13-14. Körde lite extra länge på löpbandet idag. Kändes så himla bra! Hämtade barnen strax efter kl två. Åkte till Willys o handlade mjölk, yoghurt o kvarg ;) Sen hem o vi åt kvarg, duschade, spelade spel o mös! Fixade middag o sen vart det soff mys tills barnen skulle sova. De somnade rätt snabbt sötnötarna!! <3 Jag satte mig i soffan o här sitter jag ännu....

El rättare sagt, just nu ligger jag ner :P Syns på mig att jag är riktigt trött!!

Blivit lite sena kvällar den senaste tiden. Men senast kl 22 SKA jag ligga i sängen. Hoppas jag! 
I morrn är det åter jobb 9-14.45. Sen måste jag en sväng till rusta o Ikea. Men det kanske får bli när mannen kommit hem! 

Trots värmen ute är det såååå mysigt me tända ljus på kvällen....

måndag 22 augusti 2016

En så mysig söndag!!!

Oj så mysigt jag hade det hos fina syster igår!!!!

Sååå mkt gott!!! Såååå mysigt!!! <3

Tiden gick alldeles för fort! Drygt 3.5 timme va jag där! Haha! Men vi pratade om allt o mkt o det va sååå skönt o få komma iväg lite. Alldeles för länge sedan jag gjorde nåt på egen hand! Tack bästa syster för ALLT!! Love you!!!! <3

När jag åkte där ifrån hämtade jag upp Ida o så åkte vi o handlade. När vi kom hem cyklade mannen o barnen, jag tog bilen då vi behövde den, till mamma o pappa. Patrik hjälpte dom o borta upp några tavlor o jag hämtade en massa saker bla från när jag va liten. Barbied, häst tidningar, spel o pussel, dock säng. O så hittade vi en ridhjälm Amanda har haft som passade Ida. Som vi fick låna. Toppen!!! När vi kom hem åt vi middag o sen rullade kvällen på. Jag förberedde, som jag alltid gör, inför veckan.

Idag va jag ju o tränade, hämtade barnen, hämtade veckans matkasse (kassar) lagade mat, sen kom syrran o passade barnen o la dom åt oss då vi fixade me en grej. Tuuusen tack syster!!!!!! <3 <3

Nu är det sov dax. Det har varit en sååå intensiv dag. Jag är helt slut!!! Vart på tok för mkt. Men så blir det ibland! I morrn är det lite lugnare som tur va. Jobb 9-14.45 sen bara hem. Skööönt!!

Godnatt på er!!!

Min lilla morgon stund i ensamheten...

Tre dagar i veckan, mån, ons o fre lämnar Patrik barnen. Då börjar jag kl 8. Vi har ju bestämt att han lämnar då för o "avlasta" mig lite. Jag lämnar tis o tors o hämtar alla dagar. Jag har under nästan 1.5-2 år tid alltid både lämnat o hämtat. Men nu när jag börjar kl 8 dessa dagar kan Patrik lämna. Vi skulle behöva åka nästan samtidigt så då kvittar det. Nu får jag ca 10 min hemma sj innan jag ska åka. Det behövs, det njuter jag av! 

Jag tar mig en kopp kaffe, sätter mig i soffan o tänder ett par ljus o bara laddar upp!

När jag hämtat barnen efter jobbet är det ju alltid saker som händer/ska göras. Så sitta ner får man göra kl 19 när barnen lagt sig ;) Men nu när jag får ett par dagar i veckan då jag kan bara få va mig sj o ladda några min o får träna på arbetstid, då känns det lite lättare. Känn skönt o veta att när jag hämtar barnen så kan vi bara va me varandra (ja, det ska ju lagas mat o tvättas men det brukar vi göra tillsammans ibland :) ) o att när de har lagt sig behöver jag inte ha massa energi över o motivation till tusen!! för o ta mig iväg o träna.... Känns som om det kommer bli n bra höst! :) Bara vi alla håller oss friska....

Hoppas Du får en bra måndag! Sj är det jobb 8-14 som gäller, sen träning 14.30-15.30. Hämta barnen, o hämta matkassen! :)


lördag 20 augusti 2016

Fjärilshuset!!

Jo, nog vaknade barnen tidigt allt ;) Kl 6.15!!!!! :S Haha! Men de tittade lite på tv, lekte o degade så kunde ligga till strax efter kl 8 iaf :) Vi åt frukost o när vi pratade om o åka o hitta på nåt o kom in på fjärilshuset så sa Isadora att hon aldrig varit där! Så då bestämde vi oss för o åka dit! :) Så jag slängde ihop en kycklingsallad (då vi hade kyckling över från igår) o så åkte vi. Hade verkligen en sååå mysig o rolig dag!!! Jisses!!! Som vi skrattade!!!! Hahahaha!!!!
Här kommer massa foton!!!

Framme!!!


Spännande!!!


Det fanns måååånga fjärilar!


Sköldpadda!


Ser ut som ögon på fjärilen!


En fjäril som kläcks ut puppan! :D


Häftig!


Pilgiftsgroda! Men denna hade inge gift, som tur va ;)



Hajarna tyckte barnen va riktigt häftiga! 


De kom nääära!




"Hitta Nemo"


Lunch dax!


Något nytt! Robotdjur, här är en krokodil! Fanns även en tiger o orm!


Coolt!! Den rör på sig o låter!!


<3 Tack för en rolig o fin dag sötnosar!!!

När vi kom hem svängde vi in på City Gross så barnen fick köpa lördagsgodis! När vi kom hem vart det mellis o sen kom Kriss för o hämta Isadora. Vi drack lite kaffe o pratade innan de åkte hem vid femtiden. Jag fixade middag, den sista i matkassen. Gick hem hos alla! :) Barnen har duschat o nu myser vi o de äter godis. Snart ska de sova! De är sååå trötta! Tim somnade tom på vägen hem från fjärilshuset :P

Jag o mannen ska mysa till en film senare :)

fredag 19 augusti 2016

Hit o dit!

Så har min fre varit. Först träna, sen åkte jag o köpte en blomma till en som fyllde år på jobbet (o jag me min beslutsångest stod väl 20-25 min innan jag kunde bestämma mig!) sen till jobbet o jobbade tre timmar, hämtade Isadora, vi hämtade Ida o Tim, åkte till årstahallen o köpte snacks o hyrde film, hem o de lekte. Jag fixade lite här hemma o sen middagen. Den tog lite längre tid än jag tänkt men vart riktigt god!! Stekta kycklingfiléer, egen klyftpotatis, currystuvad blomkål (som oxå vart hemmagjord currysås ;) ) o sallad. Så gott så!!! Sen hade vi bio mys...

<3


Den gode dinosaurien. Riktigt bra!! 

Efter det va det sovdax för Ida o Tim. De somnade snabbt så trötta som de va! :) Isadora va uppe en timme till o vi kollade på AFV :) Sen va det sovdax för henne! Jag kollade klart på Sex and the city 2 som jag inte orkade kolla klart på igår, den är så himla rolig!!! Hahaha!
Men nu blir det sängen för mig! Ida har redan kommit upp en gång (när ska flickan lära sig sova bra på natten?! :/ ) o även Isadora har kommit upp en gång :O Haha, detta lär bli en intressant natt ;) Patrik o jag bytte sovmorgon i helgen så han har det i morrn o jag på sön. Jag lär ju få gå upp me tuppen me barnen i morrn :P Patrik är ute o svirar så får se när han dyker upp! :)

Godnatt!

Morgon kaffe...


Det bästa kaffet för dagen....

Patrik är o lämnar barnen. Då det regnar o vi inte har regnkläderna hemma till barnen fick han ta bilen. Om en stund ska jag åka o träna. Bra start på fredagen! :) Känns så skönt o kunna träna när barnen är på förskolan med gott samvete! För hade jag inte rehab tränat så hade jag jobbat den tiden o då hade barnen ändå behövt va på förskolan. Så det blir liksom win-win för alla! Jag hoppas att min kropp kommer hålla bättre på detta sätt. O mitt huvud ;) Jag hoppas oxå kunna ta detta tillfälle att loosa lite vikt. El ja, egentligen är det ju mkt. Men ska FÖRSÖKA o ta det i etapper om 5 kg. Mitt mål är minst 10 kg till maj/juni nästa år. Helst 15! Men måste försöka va realistiskt då det verkar ta en jävla tid för min kropp!!! Har oxå läst på att övervikt o inflammation hör ihop. Det ena kan ge det andra o på så sätt går det runt i en ond cirkel. Min inflammatoriska ryggsjukdom behandlar jag ju just nu me två olika mediciner, som faktiskt verkar hjälpa! Om jag nu oxå kan få komma igång me träningen och försöka tänka på vad jag äter, kan jag inte göra så mkt mer! Så hejja mig!!!!!! ;)

torsdag 18 augusti 2016

En dag kvar...

Sen helg!!! :D
Har inte så mkt o skriva om dagen. Det gick bra på jobbet, Tim har varit pigg o sig sj hela dagen :) Ingen feber, o går i 180 igen ;) Härligt!! De har cyklat o lekt ute. När jag kom hem ville barnen måla, så det gjorde dom o jag satt me o gjorde en loppa! ;) Ni vet sån där i papper man håller i o först säger en siffra, sedan färg o så läser man vad som står. Oj så kul vi hade med den sen! Hahaha! Det hoppades runt, sprangs runt, sjöngs sånger, dansades, berättade roliga historier bla. Som vi skrattade!!
Gjorde sedan den tredje maträtten ur matkassen. De två tidigare har varit riktigt goda, denna not so much! :/ El ja, jag gillade den INTE!! Men Patrik o barnen tyckte det va jätte gott, så det va väl tur ;) Ska berätta om varje rätt i ett senare inlägg tänkte jag, när jag utvärderar kasse nr 1! ;) 
Efter det vart det bus i köket. Ibland måste man få va lite tokig o smått galen som vuxen oxå, oj så barnen (o vi) skrattade!!! Underbart!! <3
I morrn ska barnen till förskolan. Jag har rehab träning mellan 8-9 ca, sen dusch o fix iordning o jobba 9.45-13, hämta Isadora o sen hämtar vi Ida o Tim! :) Efter det tänkte jag att vi skulle åka o handla lite fredags mys o hyra en film o se på kvällen :) Isadora ska nämligen sova här, som barnen längtar! :)
Nu är det dax o knoppa....

Stämmer sååå på mig! Hahaha! Jag är verkligen inte en morgon människa!!! Tycker inte man ska behöva gå upp innan kl 9!!! :P

onsdag 17 augusti 2016

Första vab dagen för hösten...

O säkerligen inte den sista :( De va ju typ inge sjuka alls i våras, o inget i sommar. Men men! Mest surt att de bara han gå två hela dagar o en halv dag... Tim vart bara sämre igår... Han feber steg snabbt upp till 39.8 :( Han orkade inte ens ligga kvar i soffan så la honom i våran säng där han sov mest hela tiden. Vaknade ett par ggr... Fick i han lite isglass men sen kräktes han... Gick ett par timmar o sen kräktes han igen :( Tror me 99% att det va pga den höga febern.. Han vart hyfsat pigg direkt efter att han kräkts men sen hängig igen... La Ida närmare halv åtta men Tim fick sova i soffan bredvid mig. Så jag kunde ha koll if han skulle kräkas mer... Men det gjorde han inte. Skönt! Patrik kom hem vid kvart över nio o då gjorde jag scones o vi fikade lite :) När jag skulle lägga mig bar Patrik in Tim till oss så fick han sova bredvid mig. Natten gick ändå bra. Han vaknade ett par ggr men somnade om när han märkte att jag låg bredvid. Ida kom in på natten o la sig hos oss oxå... Tim vaknade dock strax efter kl sex :S Kanske inte så konstigt då han sov så mkt på dagen... När Patriks larm ringde ute vid soffan där han sov så hick Tim upp o mös med honom :)
Ida skulle ha fått gått på förskolan några timmar idag ändå, då hon gärna ville det eftersom Tim va så pass dålig... Men eftersom han kräktes o jag inte helt 100 kan säga att det va pga febern (även om jag är vääääldigt säker på det!) så körde vi det säkra före det osäkra o hade henne hemma! De va väldigt glada o tacksamma för det på förskolan. Så båda är hemma i morrn me. Tim har varit mkt piggare idag. Liiiite varm o skulle gissa på att febern legat på runt 38. Även varit lite röd i ögonen. Men tror det berott på tröttheten. Han har lekt men inte alls haft samma tålamod. Han har inte sovit nå på dan idag men somnade på ett par min när jag la honom strax efter sju. 
Vi har pysslat o målat lite idag....

Barnen målade...


Jag fixade med denna! Ida vävde ju en matta (i höstas tror jag det va :/) som vi skulle göra en väska av. Men den har liksom glömts bort. Men idag sydde jag ihop sidorna, sydde fast en knapp o flätade ihop garn som jag sydde dit som en axel rem :) Hel nöjd! :D Ida me!!

Jag har även hunnit me 3 maskiner tvätt! O idag va det pizzafisk o ris till middag. Men sallad o broccoli :) Va jätte gott!!!

I morrn är mannen hemma me barnen. Vi turas om :) Sj jobbar jag 9-14.45! 

tisdag 16 augusti 2016

Två dagar....

hann dom gå på förskolan. De ringde vid ett tiden o sa att Tim inte alls mådde bra... Han hade varit ledsen o längtat efter mig. Inte velat äta nåt. De hade kollat temp o den va 37.9. Han är ju hög tempad så det är inte så lätt o veta med honom. Men allmäntillståndet va ju inte alls nå bra. O då är man inte pigg. Vare sig man har feber el inte. Är tacksam att de ringde! Vissa föräldrar tycker ju inte att barnen är sjuka om de inte har feber. Så sjukt! Går alltid efter allmäntillståndet. När de hade gått ut sa han att han frös o sen hade han somnat i en bil man kan leka på ute. Då är man INTE pigg! Han kom in till mig i natt o sa att han hade drömt om dinosaurier. Hade lite svårt o komma till ro men somnade sedan. Han vaknar ju bara på natten om han drömt nån mardröm el är på väg o bli sjuk. Detta kanske va en kombo... Men han va pigg i morse o då märktes det inget :/
Åkte iaf direkt från jobbet o hämtade de båda. Ida fick välja om hon ville gå i morrn el ej. Om hon velat gå tänkt ejag hon bara kunde varit där till efter lunch. Men hon ville va hemma. Så då får hon det! :) Hon kan ju pyssla o dona o så. Tim ligger i soffan o är inte alls nå pigg....

Han är super varm så har garanterat hög feber! O säger att det gör jätte ont i halsen :(

Har bara fått i honom lite glass... Inte ens det orkade han allt...