tisdag 9 februari 2016

Fyra hela dagar hemma

Börjar man landa, ställa om sig? Vet inte det jag! Haha! Det hade gått bra o lämna barnen. Jag kom nästan i tid till mitt läkarbesök. Tog ju bilen eftersom jag skulle till jobbet sen. Vanliga parkeringen va full, P-huset va fullt. Jag letade parkering i 30 min!! Tillslut tog jag den utanför förlossningen (skäms på mig!!) men det fanns många lediga ;) Kom precis 8.30 till anmälningsdisken. Phu! :P Karin, min läkare undersökte mig (även en läkarstuderande gjorde det) De konstaterade att jag va väldigt överrörlig (vilket ju inte är så bra) o så min svank som är ordentligt svankig o så är jag ju kort. Mkt som inte är bra för kroppen... Jag berättade om hur jag haft det o hur jag mår. Hon skulle fundera på sjukskrivningen (konstigt på ett sätt men på ett sätt förstår ja. Blir jag inte sjukskriven där kontaktar jag nog vårdcentralen igen) Jag ska även få prova en ny medicin. Det finns två val. Antingen får jag en dunderkur me kortison som slår ut allt skit i kroppen. Den är en engångs grej man kör för att se snabbt hur kroppen regerar på det. Blir jag bättre vet dom vilken medicin de ska sätta in. El så ska jag prova en medicin som tar 1-2 mån innan man märker resultat. Nackdelen me den är ju att om den inte hjälper har ju typ 2 mån gått förgäves o jag måste testa nå annat. Funkar den får jag ta den resten av livet. Hjälper inget av dessa så går de in för att hjälpa mig me själva smärtan. Jobba på att få ner smärtan. Ev ska jag oxå träffa sjukgymnaster där oxå... Jag HOPPAS INNERLIGT att jag blir sjukskriven. Vet inte vad jag gör annars om jag ska va helt ärlig. Fick oxå ta fler prover. Hon skulle sen ringa mig idag (vilket hon såklart inte gjort) el i morrn (vilket jag VERKLIGEN hoppas hon gör nu) för o tala om vilken medicin vi ska prova o hur det blir me sjukskrivningen... Hon skulle konsultera med sina kollegor oxå. 
Efter det va jag bra trött o lite huvudvärk.. Åkte till jobbet o kämpade på mina 4 timmar... Men värken vart allt värre, likaså tröttheten... Åkte o hämtade barnen som hade haft det bra :) Va bara hem o byta om, ladda me lite frukt o en halvtimmes vila innan vi gick till gympan (hade förträngt den lite då jag va så trött o ville helst hem o lägga mig :P) men barnen va taggade o uppspelta! Det gick iaf jätte bra men de va trötta efter :) Gick hem o fick sällis av pappan som kom cyklandes ;) Ingen middag va förberedd o när vi kom hem ville båda barnen sååå gärna ha havregrynsgröt?! haha! De fick det o en smörgås :)  Vi mös en stund, jag tog mig en dusch o läste sedan en saga för dom <3 De tog liiiite längre tid på sig o somna i kväll (det går åt rätt håll iaf ;) ) Sen käkade mannen o jag middag. Jag körde på en omelett o broccoli. 
Sitter nu o funderar på om jag ska dova, läsa el kolla på tv...
I morrn blir det ju jobb dårå mellan 8.30-14.45. När vi kommer hem ska jag ta ur Idas flätor. De är inte så fina längre o jag är rädd att det nöter på håret :/ O så vill jag duscha det :P Det kommer säkert ta sin lilla tid. Men då har oxå alla hennes kompisar på fsk sett det, vilket hon tyckte va viktigt ;) Mannen ska iväg på nån mässa i Sthlm i morrn o kommer inte hem förren mellan 22-23. Blir en kväll i min ensamhet när barnen somnat, vilket iof inte gör så mkt ;)

Kvälls mys me mina hjärtan! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar