fredag 31 augusti 2012

Skojig dag!!

Det började med Bvc besök i Länna kl 10.30. Men då Ida va lite små snuvig tyckte de att vi skulle ta sprutorna när hon va helt frisk. Så hon inte blir sämre. Eftersom det inte va så länge sedan hon va så sjuk heller. Men mätte o vägde gjorde vi :) Längd: 84 cm o vikt: 12.5 kg. Så det va bara toppen!!

Efter det bar det av ut till Alunda. Hem till Sara! Äntligen!!! Gått alldeles för länge sen sist vi sågs!! Det bjöds på god lunch o trevligt sällskap :)
Hennes barn tycker det är så himla kul med mina o mina verkar verkligen gilla hennes! Men så får de ju total uppmärksamhet hela tiden av dom när de är där! Hihi!
Det planeras för en helg då barnen ska få åka dit lör-sön. Eftersom det går så bra med dom där. O jag o Patrik inte gjort annat än o hållit på me flytten sen april!! Så fort vi fått barnvakt har det jobbats! Denna gång tänker vi bara va me varandra :) Så vi får se när det blir! De har ju oxå mycket med fyra barn, men de är så pass stora (18, 16, 9 o 7 år, tror ja det är) så sköter sig ju de största sig själva ;)

När vi kom hem därifrån vart det middags lagning, kvällsbestyren, myyyys med barnen <3 sen läggdax för dem. Medans Patrik la dem cykla ja till Willys o handla lite barnmat plus gotti!

Så strax börjar ja o mannen me våran myskväll! Gotti, Cola, o sista!! :'( avsnittet av VD....

O ja har inte glömt, vikt mm kommer senare ;)

Trevlig fre kväll på er!!!
(glömde som vanligt att fota, så det får bli "gamla" bilder på mina små hjärtan!!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar