tisdag 7 augusti 2012

så fick det bli!

Vart en choklad bit i kväll. Bestämde att så fick det bli ;) Tänker inte ha dåligt samvete över det! Men nu dröjer det ett tag till nästa gång!

På fm idag va jag ute med barnen i 1.5 timme. Gick kanske 50 min av dem, resten lekta ja o Ida o Tim tittade snällt på från vagnen :) Va en riktigt mysig fm. Patrik jobbade på med köket o jag kände att ja inte pallade o va inne me barnen, plus att de behövde få komma ut, o jag me för den delen :)

Vågen visade på -1.8 kg på 6 dagar, YEY!! O det endast pga ändrad kost. Jag känner mig sååå duktig :)

Kanske blir en repris av fm i morrn me ;)

Idag gjorde jag en god pasta sallad till mig o mannen som vi avnjöt till ett efterlängtat avsnitt av Vampire Diaries :)

Vissa kanske tycker det är skit tråkigt att läsa vad jag äter varje dag. Men en del är att skriva ner det jag äter för att verkligen se vad jag äter. O då jag ändå bloggar varje dag så kan jag lika gärna skriva det här. Det gäller både mat o motion! Det kan oxå funka som ett tips o hjälpreda för fler som vill haka på! Så håll till godo, el hoppa över o läsa, upp till dig ;)

(förresten vill jag bara tillägga att jag använder ordet skit till ALLT, vilket ni säkert redan märkt. Använder det i både positiv o negativ mening ;) Just so you know if you wondering)

Frukost: Fil med All Bran o valnötter, två knäckemackor med smör o en kopp kaffe.
Lunch: Havregrynsgröt, en banan o några bitar melon.
Mellis: Keso o en avokado.
Middag: Min goda pasta sallad med: Grönsallad, gurka, tomat, mozarella, pasta skruvar, krutonger o Patrik fick även skinka i sin ;) O det serverades med en god vitlökssås!



Patriks sallad (utan pastan)



Min sallad (utan pastan)



Mys framför tvn :)

Vart nå strul me bilderna när ja skulle ladda upp dem så bilderna på de färdiga salladerna ville inte funka.... Måste oxå tilläggas att jag ade ytterst liiite pasta, o jag orkade inte ens äta upp! haha!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar