måndag 20 augusti 2012

Dagens...

Inte ätit det roligaste idag kanske... Men eftersom det va handlingsdag idag fanns det inte så mycket att välja på :P om man vill va väääldigt nyttig vill säga ;)

Frukost: Fil med All Bran (börjar kännas uttjatat o nu känner jag själv att när det är slut blir det nog nå annat ett tag, haha!) o solrosfrön o kaffe.

Mellis: en banan

Lunch: Nutrilett, avokado, banan, ett litet glas vatten o... energi dryck såklart ;)

Mellis: en halv banan

Middag: Ca 1 dl potatismos o två fiskpinnar... Har ju ätit godare.. :P

Kvällis: Fil med All Bran o valnötter. Ett litet glas juice.

När det gäller kvällisen är det som så att jag kom hem från handlingen strax innan kl 21. Sjukt hungrig, va såååå nära på o göra ordning två toasts o trycka, men jag lyckades motstå. Jag kände att det är ju för att jag är hungrig som jag blir sugen på just det, o efter filen va jag nöjd o belåten :)

Motionen ja fårr idag är en rask promenad i 45 min me monster vagnen (syskonvagnen, haha!) Satan va tungt det är men vilken träning sen då ;) I morrn kväll ska ja försöka mig på en power walk! Gör det ibland på kvällarna just för att jag vill röra på hela kroppen (blir ju inte nå me armarna när man drar vagnen). Så hoppas ja hinner det ;) Ska kaaaanske köpa nåt i morrn (till Patriks förtret :P) men om det blir så o vad skriver ja i morrn i så fall!

I morrn väntas besök av ett par underbara mammor o deras barn :)
Ska bjuda på lunch: Kantarellpaj!!

Efte en intensiv men härlig dag säger jag nu Godnatt!!!! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar