lördag 18 augusti 2012

Helg spontaniteten börjar bli en vana!!

Förra helgen vart det en grill kväll! I kväll blir det bio! :) Bara hux flux sådär fick vi för oss o fråga Patriks mamma om on kunde sitta här o passa barnen medans vi gick på bio. Fördelen med att bo i stan, det är lätt för nära o komma hit o sitta är ngr tim mednas vi gör nåt o barnen sover. Inte så jobbigt att vara barnvakt då ;) Men då fick vi erbjudande om att barnen kunde sova där, o så kunde hon gå hit med dom i morrn. Ännu en positiv grej me o bo i stan ;)
Så vid sex tiden åkta Patrik dit med barnen, så är han me tills dom somnat, sen i morrn bitti äter de frukost o kommer hit till tio! Helt perfa! Då blir det inte så länge ifrån dem! hihi!
Jag sitter är o skriver men ska sen göra mig i ordning så blir det bio kl 20.45! YEY!! :D Vi behöver detta! Har inte gjort nåt tillsammans själva på säkert över två mån! Allt har handlat om flytten. Så fort vi fått barnvakt har det packats o packats o packats... Men nu så! Myyyys!!! <3 <3

Såg förresten att förra inlägget va mitt 300e! Coolt! ;) Har ju skrivit på en annan blogg innan, men sen ja började skriva här är det 300 st!!! O ja måste även ta tillbaka min fråga om att vilja hitta på nåt i morrn fm, som ni säkert förstår kommer jag mysa me min man i morrn fm!! hihi!!

Har känt mig sååå duktig! Igår kväll la jag ut alla kläder som barnen vuxit ur på fb o blocket. La även ut babygungan. Patrik la ut tvbänken. Idag ringde en kille o ville köpa kläderna till ett barnhem i Afrika som hans syster driver o som nu firar 50 år! Så han o några till ska dit o de ville ha med sig kläder till dom. Nu tänker säkert ni: - Du skänkte väl alla kläder??!! Och nej, det tänker jag inte göra. Det handlar INTE om snålhet, verkligen inte!! Om vi utgår från att det är en lurendrejare (vilket jag faktiskt inte tror) vill ja inte stå där med "skägget i brevlådan" Men det är en liiiten anledning. Kläderna är knappt slitna, ser knappt använda ut o vissa ÄR helt oanvända. Och det är kläader för flera tusenlappar. Mina barn behöver nya kläder så liite betalt tänker jag ta. Men inte mycket, kläderna är värda MYCKET mer. Men vi har inte plats för dom, o (vilket jag nu hoppas) så går det ju till ett bra ändamål, så jag tar en symboliskt summa som VI känner oss nöjda med, o även köparen verkar tycka det är helt ok! Han kommer hit o tittar i morrn så vi får väl se ;)

Nej, dax o försöka se något sånär ut, så bra jag nu kan...
Trevlig lör kväll på er! För det tänker vi ha!!! ;))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar