fredag 10 augusti 2012

När man är sjuk får man...

fuska?! Absolut inte!! Inte av den anledningen för då hade ja kunnat fuska i två veckor nu, o hur hade det sett ut?? Oj, oj, oj...
Idag fuskade jag BIG TIME!! Yack, säger jag bara!!! Åt en pizza, yepp, thats right! Tänker inte komma me ursäkter varför... Där i mot kan jag säga att det va bra att ja åt den. Konstigt va?! Anledningen till att jag tycker det är att det inte va ett dugg gott o ja mår illa av den nu :S Jag äter bara pizza några gånger per år, inget big fan av pizza precis. Det blir ingen på läääänge nu!! Har fuskar två gånger på en vecka nu INTE bra!! Skärpning nu! Behöver dock iväg o handla hem lite nyttigheter men har ju ingen kraft att ens ta mig utanför lägenheten :( får se va ja orkar i morrn!

Dagens matintag ser iaf ut som så:

Frukost: fil med (hör o häpna, ingen All Bran! Haha) osötade, osaltade rispuffar o såklart valnötter. Ett halvt litet glas juice.

Lunch: en mini sallad från kvantum med: quinoa, keso, kikärter, ost, kycklingröra, gurka, soltorkade tomater o ett ägg. Ett glas vatten.

Mellis: nutrilett bar (tack o lov för den!)

Middag:...... Pizza o cola zero....

Jag har tänkt på det här me vägning o mätning. Har bestämt mig för att väga mig varje fredag. O mäta mig varannan fre el en gång i mån... Nu räknar jag på att jag hållit på sen fre förra veckan, i en vecka alltså. Fast ja tjuvstartade ngr dagar tidigare ;)
O även om ja vägde mig igår så gjorde jag det även i morse, för att få in rutin på varje fre...

Vikt för en vecka sen: 71.5 kg

Vikt nu: 69.5 kg

Viktnedgång sen för en vecka sen: 2 kg

Ingen träning idag som ni säkert förstår. Får koncentrera mig på kosten ett tag till...

Godnatt o trevlig fre kväll på Er! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar