tisdag 28 augusti 2012

Bättre dag...

Dagen har varit lite bättre än igår. Efter Tims fm vila gick vi ut nästan en timme. Den va det dax för lunch o sen vila för barnen. Det låter hemskt i huset men barnen sover trots det rätt bra, på dagen dårå!! Natten va lika hemsk som dess för innan :( sen Patrik börja jobba (o ja då får ta nätterna själv) har de börjat sova jätte dåligt... Så trött är vad jag är om dagarna.. Började denna dag med två stora koppar kaffe, har även kunnat vila ca 30 min nu när barnen sover. O det räcker gott o väl för mig :) Strax blir det en till kopp. Måste ju va pigg till kvällens trevligheter :) längtar jätte mycket!!! :D

Nu sitter ja o väntar på att barnen ska vakna.. Vilket de verkligen bör göra typ NU!! Haha! Men ja låter de sova så länge de behöver :)

Sen blir det mellis, mys o lek innan middagen ska fixas! Jag ska ju som sagt inte äta hemma idag så jag gör ugnspannkaka till resten av familjen, till deras stora lycka! Haha! Jag tycker ju det är gott. Skulle egentligen ha haft det på tors men eftersom jag ska ut o äta gott, fuska!! Så kände ja att de andra får ta pannkakan idag då jag egentligen inte bör äta det heller ;)

Nej, en kopp kaffe va det!! :)

Ett kollage från dagen ute i lekparkerna här omkring! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar