tisdag 21 augusti 2012

Det är inte lätt när det är svårt...

När det gäller det där med o köpa träningskort o så... Ja o Patrik bestämde att vi skulle låta den här veckan gå, jag är ju som sagt själv med barnen för första gången på 14 veckor hela veckorna nu.
När den här (o kanske nästa vecka gått) så ska vi kolla vilka dagar som skulle passa bäst! Grejen är den att jag skulle hellst vilja åka o träna direkt på morgonen, efter frukost. Men det går ju inte... O då blir det kvällar efter kl 18 typ... O jag är såååå fruktansvärt trött på kvällarna nu när jag har barnen själv. Det är ju jag som tar alla nätter oxå... Så frågan är om jag orkar ta mig iväg... Iof så brukar jag va som tröttast från att barnen somnat fram till typ 21, så efter det skulla jag kanske kunna träna, dock behöver jag ju oxå komma i säng i tid... Det är inte lätt det här som ni förstår!
Om jag ger det några veckor o komma i att va själv igen kanske det blir bättre... Jag vet inte... Men jag längtar ju så SJUKT mycket till att få börja träna!!!
Aja, får nöja mig med promenader o träning hemma så länge ;)

Dagens matintag:

Frukost: Fil med All Bran o valnötter. Ett litet glas juice.

Lunch: Kantarellpaj o sallad. Några glas vatten.

En kopp kaffe.

Middag: Spagetti o köttfärsås o sallad. Ett glas vatten.

Patrik gjorde sin supergoda köttfärsås, Ida åt som en häst!! :)

Idag hanns det inte me någon promenad...
Fick beskök av Jeanette o Emelie o deras söta flickor Daniella, Vilja o Noomie :) Ida tyckte det va skoj så hon ahde inte tid o vila efter lunch ;) O Tim, ja, som enda killen blir han nog en tjejtjusare!! ;) haha!
TACK för idag tjejer!! Alltid så himla kul o ses!! Fast man inte hinner prata så mycket ;) hihi!!
Kram på er!!!

Nu blir det till o ta det lugnt i soffan o mysa med älsklingen till ett avsnitt av Vampier Diaries, sen hoppas jag på o komma i säng i tid!

I morrn väntas mer skojigheter!! :)

Vart tråkigt nog inga bilder tagna på hela dagen... Glömde o hann helt enkelt inte med....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar