torsdag 23 januari 2014

Tiden flyger iväg!

I morrn fyller denna lilla söta bebis år...

<3 Bara några dagar gammal... <3

Patrik drog iväg för o träffa en kompis för ett par timmar sedan. O jag har ägnat kvällen åt att slå in presenter till födelsedags barnet :))
De har ju leksaker så det räcker o blir över. Därför vart det lite annat "nyttigt" oxå ;)


Bilar påslakan set, grön skjorta, spindelmannen tröja, bilar bok o ett batteri drivet lok till tåget :)


Redo att firas i morrn!!

Jag, Ida o Tim har lite mys frukost i morrn bitti. O så får han två paket då. Sen när Patrik kommer hem från jobbet blir det mys middag o så får han de andra två paketen då :) Ida har oxå tydligt talat om att vi ska sjunga "jag må han leva" o att vi ska stå o Tim sitta då! ;) Gullunge!! <3

Sen på lör har vi ett litet kalas för släkten, de allra närmaste. Det räcker gott o väl när man är så liten. O vi kör på lör em så är barnen pigga o glada!! ;)

Idag åkte jag ju tidigare från jobbet för o va me Ida på fsk ett tag. Åt mellis o kikade runt lite på hennes avdelning. Känns i mamma hjärtat att hon växer så fort... Min lilla skrutta <3 Hon verkar ju trivas även om jag tyckte det kändes rörigt, mkt barn o få pedagoger. Ida är så fruktansvärt trött när hon kommer hem där ifrån. Min största oro är ju förstår om hon har nån kompis, är de andra barnen snälla mot henne, är pedagogerna det. SER de henne. Åh, detta är fruktansvärt jobbigt. Nojig mamma el bara en mamma som bryr sig? Har ju kommit in mig så med de på andra avdelningen o det har börjat kännas så bra! OBS! Detta är MINA känslor. Ida verkar nöjd o glad, men som sagt väldigt trött!

För Tim går det bra. Verkar inte bekomma han än så länge att Ida inte är där. Men är beredd på ett bakslag. Framför allt vid lämning. I morse va första gången ja lämnade dom på två ställen. Tim va lite sisådär o höll mig om benet. Men verkade nöjd när han fick sitta i Sandras knä :) Ida verkade tycka det va roligt o spännande. Gick jätte bra o lämna henne. Det brukar inte gå så bra men hennes "fröken" Michelle mötte upp så bra o tog emot henne på en gång så det kändes skönt!
Nu är det som sagt bara jag som ska vänja mig oxå. Tycker det gick så fort! För en vecka sen ringde de o sa att hon skulle flytta (om det va ok me oss såklart!) o sen i tis va hon klar (de hade ändå räknat me 1-2 veckor) så det är väl positivt att det gått så bra...

Nu ska ja sluta babbla om detta. Ni lär få höra om detta måååånga gånger :P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar