fredag 24 januari 2014

Denna fredag gick fort!

Hade hoppats på en födelsedag utan bråk o tjafs. Hade bestämt mig för att låta vissa saker bara va idag. Men det vart mer tillsägelser än jag trodde... Två tröttisar som är snoriga o lite hostiga o har noll tålamod. Vill leka o röja på men orkar egentligen inte riktigt. Så jag har nästan inte fått nåt gjort här hemma. Lite tvätt o små plock bara. Strax efter kl två dök brorsan upp me Isadora. Hon skulle sova hos mina föräldrar i kväll men kunde inte komma dit förren senare så hon fick vara här till halv sex. Vi käkade mellis direkt när hon kom. Sen ville de dega ;)


Efter det röjde de på ett tag o när Patrik kom från jobbet gick vi alla till Willys o handlade. Mest till kalaset i morrn. Det blir fruktsallad, kladdkaka o grädde. Då kan alla hitta nåt de vill äta ;) Vi har nu klarat nästan 3.5 vecka utan godsaker. Har känns ett par ggr att jag verkligen vill ha godis!! Men annars har det gått bättre än jag trodde!! :)
Kl va lite mkt när vi kom hem därifrån. Pappa hämtade Isadora o kl va halv sex när vi BÖRJADE me maten. Men det va det värt!! Patrik testade nå nytt. SVART vitlök. Alltså vitlök som är helt svart. Han gjorde en marinad av det o la kotletter i o så in i ugnen. Super gott!! Ida o Tim fick korv o köttbullspett. Men nästa gång får de oxå av vårat kött då de oxå gillade det! Vart liksom som en rökig smak på det. Valde köttbullar o korv till barnen då det är nåt jag vet att de äter o Tim ville gärna ha det på sin födelsedag :) o till det vart det kroketter, varm beasås o en mumsig sallad!! :)
Barnen kom i säng senare än vanligt, men är det fre så är det ;)
Nyss vart jag avbruten av en lite Tim som gjort nr 2. NU?! Haha! Men bytte o la honom o han har inte sagt nå mer, så har nog somnat om ;)

Ja, o som sagt. Mannen o ja har kollat på Arrow o sedan Vampier Diaries!! Dom serierna ledsnar jag aldrig på!! :) Tittade en säsong på Once Upon A Time. Men nej, alldeles för seg o händelselös serie :P

Nej nu ska jag surfa runt lite på datorn o läsa ngr bloggar ;) Är väldigt sällan jag gör det nu för tiden. Bara ett par jag följer dagligen ;)
Sen ska jag städa badrummet. En sak mindre o göra i morrn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar