söndag 26 januari 2014

Hajen is tha shit!!!

Haha. Finns ingen som klår dom filmerna! Denna va ok. Vart hyfsat bra för att det hänt på riktigt. Tragiskt som f!! Men annars en väldigt seg film...

Bra el inte bra, det är frågan.. :P

Nu ska jag förbereda inför veckan. Hemmet är i tipp topp. Typ ;) Tvätt tunnan är nästintill helt tom. Skönt!!! Barnens ryggsäckar ska packas, kläder plockad fram. I morrn är det frukost på fsk som gäller. Har inte bestämt mig för hur jag ska lämna dom. Just till frukosten är det lite speciellt då de för första ggn ska äta utan varandra men i rummen bredvid :/ Knepigt. Blir mkt att gå fram o tillbaka... Ska försöka att inte stressa. För barnens skull. Det blir nog bra! ;)

O denna söndags ångest ska jag försöka tänka bort! Jag har det nog säkert rätt bra ändå. Finns alltid de som har det bättre. Men oxå värre. Jag har trots allt ändå kort dag måndagar. Dvs jag får halva dagen me dom. Sen jobbar jag rätt långa dagar tis, ons o tors. Men då får de lite ensam tid me pappan innan jag kommer hem :) O sen är jag ju ledig fredagar o får alltid tre dagars ledigt me mina hjärtan <3 Självklart vore drömmen att få va hemma me dom på heltid, el iaf endast jobba 50%... Men försöker tänka som Patrik. Nu är det som det är o man får göra det bästa av det! Försöka kan man ;)
I morrn har jag dessutom P-möte. Så när jag slutar kl 13.15 drar jag o hämtar barnen på en gång. Hem, äta mellis, dega (som jag lovat dom :) ) förbereda middagen o sen iväg till jobbet så fort Patrik kommer från jobbet vid kl 16. Så det är fullt ös i morrn!

Hoppas Du har en bra vecka framför dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar