måndag 6 januari 2014

Och där kom den

Ångesten. Ångest över att dessa 17 dagars ledigt nu är slut (ja, ngr timmar kvar..) barnen ska sova borta så de slipper gå upp extra tidigt i morrn. Deras förskola är stängd men både jag o Patrik jobbar... Tack o lov för de snälla som ställer upp! :) Så barnen får en mysig kväll o en mysig dag i morrn! Tim är dock på väg o bli sjuk tror ja... Så får se hur det blir med det!
Jag har egentligen inte ångest över jobbet, jag trivs på mitt jobb! Men, det är ju sååå skönt att inte behöva gå upp tidigt, göra sig själv o barnen i ordning, äta frulle, ta sig i tid o lämna barnen o sen vidare till jobbet... Vill va hemma me mina söta små <3 Men som Patrik sa, det är så här livet är. Bara o acceptera OCH göra det bästa av det!!
Men när barnen inte är hemma blir det så tyst... O man längtar redan!!!
Är glad att det är kort vecka. Jag jobbar tre dagar o barnen ska va på förskolan i två. Sen är vi lediga i tre dagar. Som vanlig arbetsvecka me andra ord. Det ska nog bli bra det här!

Bestämde oss på em att vi ville hitta på nåt. Så det fick bli en tur till 4-h gården! Som barnen älskar djur alltså!! :))

Kaninerna..


Ankorna, som höll till inomhus ;)


De stooora kossorna!


Getterna....


Grisarna...


Gute fåren...




Det här fåret hade GIGANTISKA horn!! :O


Lite mat...


Hästarna... De stannade inte så länge när de insåg att vi inte hade nå godis me :P





Haha!


Yeeehaaaa!!!


O så lite lek i lekstugan...

NÅN dag SKA vi ta me korv o grilla där!!!

Nu ska ja göra ett ryck här hemma!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar