måndag 4 mars 2013

En lugn o mysig hemma dag!

Vart som sagt ingen öf idag. Tim behöver va hemma o vila. O det skadar inte för Ida heller. I morrn ska vi till Bvc kl 9 o sen ska ja till mvc kl 11.
Ja har plockat lite här hemma. Bytt sängkläder till barnen då Tims va ner snorat :P o Idas kom det lite kräk stänk på igår... Slängt in det i maskinen. Vikt lite tvätt. Nu myser vi en stund till Nicke Nyfiken i soffan. Vi brukar inte ha tvn på på dagarna här hemma. Ja gillar det inte! Men när de är sjuka får de självklart ligga i soffan o titta lite. Vi försöker begränsa tv tittandet, så oftast blir det bara MAX en timme när middagen lagas. O på kvällen sitter vi o tittar i o läser böcker ist :) ibland får de titta när det är i "nödfall". Men det är ytterst sällan. Orkar inte gå in på anledningar varför. Tror de flesta av er vet att det inte är bra för barn o titta för mycket på tv ;) Men alla gör precis som dom vill. Det här är något som vi bestämt o kommit överrens om i våran familj :)
Oj, vart visst en liten avstickare här :P Nu ska ja lägga Tim, så trött som han är går det aldrig att hålla honom vaken två timmar till...









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar