fredag 8 mars 2013

Älskar våran uteplats!

Vet att jag har sagt det förr, o ja kommer nog säga det många ggr till ;) Är otroligt glad att det va en sak som vi stod fast vid när vi skulle flytta till lägenhet. ALLT är så mycket enklare. Man slipper trappor att bära upp o ner barn, vagnar o saker i. Vi kan bara öppna altan dörren så har vi en alldeles lagom stor uteplats där barnen har en liten rutschkana, en studsmatta o sandlåda som kommer dit i vår. På altanen ryms det ett bord med plats för mins 6 pers. O den underbara ELEKTRISKA markisen!! ;) I vår ska även stängslet rivas o det ska byggas ett nytt, lite högre o MYCKET snyggare!! Åh vad jag längtar till våren!!!! :D
Nog om uteplatsen ;)
Vi lekte iaf en stund där ute i dag, hade nog kunnat vara ute längre om det inte vore för att Tim va så trött. O det verkar Ida oxå ha varit för de somna båda väldigt snabbt efter att ja la dom där vid kvart i två!
Då Ida oxå, bara hux flux, somnade i soffan på fm så har ja nu förhoppningar på att de ska orka, o va liiite gladare i kväll. När de nu vilar lite senare än vanligt! Inget är ju som det brukar sen de vart sjuka... Men så är det!
Nej, nu tänker ja passa på o vila en stund ja me, i soffan!

























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar