onsdag 20 mars 2013

Så va även denna veckas långa dag över..

Måste bara säga att förra inlägget vart helt spontant ett inlägg om sömn, vilket från början inte va tanken. Risken är att det vart luddigt o konstigt, orkade själv inte läsa igenom det! Haha! Aja, så kan det gå!

Sitterjust nu med världens tränings ångest. Andra dagen jag inte tränar.Känns INTE OK!!! Meeen, lyssnar på kroppen o den säger att jag måste vila. Jag känner mig små snuvig, fryser o svettas om vart annat. Ingen feber men stundtals känns det som det o stundtals hyffsat pigg :/ Men jag har ont i huvudet o musklerna. Därför känner jag att jag behövde vila. Känns det lika i morrn blir det nog vila igen. Men det är promenad o plankan som står på schemat i morrn så jag ska verkligen försöka!! Har även försökt va extra noga me kosten då jag inte kunnat träna, men attans va svårt!! När jag inte mår bra är jag ännu mer sugen på sött!! Just nu känns magen uppblåst o svullen o jag känner mig tjockare än tjockast!! Idag är en sån dag, men ska försöka peppa upp mig tills i morrn. Snart helg ju!! ;)

Dagen gick bra. Få barn då det går både feber o magsjuka :S Hoppas vi klarar oss!!!
När jag kom hem möttes jag av en mammig tös <3 Från att jag kom innanför dörren tills hon gick o la sig skulle jag göra allt, hon skulle sitta i mitt knä, även när on åt :O Men hon fick vänta tills jag ätit upp :) fått butrit på henne, det va jag skóm skulle sätta på pyjamas o borsta tänder. Så kan det va när mamman varit borta hela dagen. Tim va oxå gosig ;) Dagen hade gått bra även för dom! :) De ska kanske sova hos deras farmor nästa vecka. Tis till ons. Det kommer hit massa gubbar som ska hålla på o ränna in o ut o fixa med ventilationen, så jag hade heller inte velat va här :P

När barnen somnat tog jag mig en dusch o kröp sedan upp i soffan me mannen o kollade på två avsnitt av 24! Sen har jag förberett för morgondagen. Nu sitter ja här! Ska försöka komma i säng innan kl 23 tänkte jag ;)

I morrn jobb 8.45-14.15 ;)

CIAO!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar