tisdag 12 mars 2013

Jobb ångest?

Nja, inte så fasligt faktiskt! Har haft toppen dagar med barnen o familjen sen helgen då de vart friska :) Haft en toppen dag idag. Så att ha en låååång dag på jobbet i morrn känns inte så farligt. Det är ju trots allt en enda dag jag har i veckan som är så. O så är ju barnen äntligen *peppar peppar* friska. Så jag tror de får en mysig dag med deras mormor o morfar i morrn (farmorn är fortfarande utomlands, kommer hem i morrn) Jag jobbar 8.30-17. Så Patrik är den som kommer hem först o får fixa med middagen o så ;) Direkt när jag slutat ska jag åka till Gränby (därav mackan) behöver ju äta nåt ;) Ska handla nåt fint till lilla Ella som vi ska hälsa på på tors! :D Ella är våra vänner Stefan o Towes flicka som kom 2 mars. Så hon kommer ju va såååå liten jämfört me våra kottar! hihi!
Ska även in på Kvantum en sväng. Sen hem o försöka hinna mysa nåt me sötisarna, hoppas verkligen ja hinner det!! O direkt när det lagt sig ska ja o pappa till gymmet. Han kör sitt race o jag mitt, boken såklart. Kommer känna min som en mupp när jag går med pilates bollen över gården o kommer in med den på gymmet :P  HOPPAS det inte är många där, men det brukar det vara vid den tiden :S

Ja, den här dagen gick ju snabbt! Ida sov 2 tim o Tim 2.5!! När Ida vakande (hon ligger ju alltid i våran säng, eftersom de sover olika länge) gick ja in till henne o så mös vi tills Tim vaknade. Det va underbart! <3 Tror det uppskattades lika mycket av henne som av mig ;) Det gäller att ta tillvara de små stunderna man får me dom en o en :)
När Tim vaknat åt vi mellis. En massa frukt!! Banan, apelsin, kiwi o vindruvor! Är så glad att de gillar frukt så mycket!! :) Sen satt de o lekte vid bordet med pyssel o aktivitets grejor, o ja började röja i köket. De började sedan leka i deras kök o lekte på så jag hann röja o få det fint på alla bänkar i köket. Skönt!! När Patrik kom hem lekte jag med barnen en stund innan jag började med middagen. Vi käkade o satt o pratade en stund vid bordet, Ida o Tim satt en bra stund med oss :)
När vi hjälpts åt att plocka undan efter middagen tog jag mig en promenad till Willys. Mötte pappa på vägen så fick sällis! Kom hem o gjorde de övningar jag skulle göra idag. Mös med barnen i soffan o nattade sedan dom :) Hoppade in i duschen o har sedan förberett inför morgon dagen. Allt som går att förbereda är bra. Får en lugnare o mysigare morgon med barnen då. Hängt tvätt o fixat med lite annat! Men nu blir det en stunds avkoppling i soffan innan säng dax ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar