tisdag 12 mars 2013

Träning

Som ni vet nu har jag ju börjat (igår) att träna med boken (som jag kommer kalla den) O som jag misstänkte har jag en grym träningsvärk idag. Kan inte göra några av gårdagens övningar idag kan jag ju säga! haha! Men det ska jag ju inte heller. Idag va det promenad o plankan som gällde. Det gick bra, men kändes som attan! :P I morrn är det alla övningar som gäller. Hoppas jag pallar! hehe!

Försöker även tänka på kosten. Äta var tredje timme (frukost, lunch, mellis, middag o kvällis) egentligen ska man ju äta mellis mellan frukosten o lunchen oxå, o det blir det ibland, beroende på när vi går upp på morgonen ;)

Idag såg mitt intag ut såhär:

Frukost: Fil, flingor o solrosfrön. Kaffe.

Lunch: Två low carb bröd med stekt ägg på, en avokado, tre kiwi o vatten. Kaffe efter.

Mellis: Två knäckemackor med smör. En blodapelsin o te.

Middag: Fläskpannkaka. Ska egentligen inte äta sånt, men tog en liiiten bit. Vill ju att barnen ska se att jag äter! :)

Kvällis: Två smörgåsar (grov frömacka) med keso o gurka. Te.

Sådär ja! Finns risk för att det blir mycket tränings o mat snack här nu. Men det är så här mitt liv kommer se ut ett tag nu. Vill man vara fin får man lida pin ;) Nej då, tycker ju bara det är kul o träna! Mamma sa det idag när vi pratade, att hon inte sett mig så här peppad o motiverad sen jag gick ner sist (2009) o det gjorde mig glad! Känns så otroligt bra just nu. Så himla bra att ha det här tränings programet o följa. Denna del (del1) ska köras i 3 månader. Sen går man vidare.
Det får ta den tid det tar. Hela boken är baserat på 1 år. 4 delar, varje del kör man 3 månader. O jag tänker låta det ta den tid det tar. Resultat kommer att komma. O mitt första mål är som sagt att känna mig bekväm (INTE nöjd, för det kommer att ta tiiiid) i sommar. O sen har jag TVÅ andra mål, som jag berättar om senare, denna vår/sommar :)

Nu har jag pratat färdig för i kväll ;) Långa inlägg vart det! Hoppas Du orkade läsa!! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar