fredag 8 mars 2013

En bättre dag idag!

Trots att Ida vaknade redan kl 6 så känner jag mig piggare o mer uppåt idag. Sov iof från nästan kl 21 så ;) Innan kl slog 9 hade vi redan hunnit: Klä på o fixa oss iordning, käkat frukost, dammsugit o dammat! Skönt o ha det gjort! Men om man inte vill gå igenom en hinderbana med dammsugaren o böja på sig en miljon ggr så är det bästa o dammsuga så fort som möjligt på morgonen ;)
Nu sitter Ida o ja i soffan o Tim har sovit ca 30 min. När han vaknar, om vi hinner, så blir det till o gå ut en sväng! Dock behöver de nog båda en frukt innan o sen är det inte långt kvar till lunch. Men ut ska vi definitivt nån gång idag. Även om det är kall, solen skiner ju IGEN :O så det är bara o klä på sig mycket kläder o se till o röra på sig ;)

Barnen börjar bli piggare, tror ja. Beror på vilken tid på dygnet man jämför me... I natt fick Ida bara endast en host attack, tack o lov!! Så nu hoppas ja att hennes hosta börjar bli bättre me!

Så, fredag idag alltså... Då nästintill all städning är klar ("bara" badrummet kvar...) så behöver vi inte tänka på det i helgen. Det är därför ja föredrar o städa på fredagar. Så vi kan göra andra saker, roligare saker, ihop som familj ist! :) Har kanske lite planer för helgen, men vi får se! ;)
I kväll blir det mys me mannen till Arrow. Men först träning innan det!!

Uppdatering ang mina röda "utslag": Det är nog torr eksem av nå slag. Igår va ja inte alls torr men idag när ja vaknade va jag jätte torr på just de ställena, så det är bara o smörja som gäller dårå!

Hoppas Du får en bra fredag!! O att Du får komma ut i solen lite! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar