söndag 26 juni 2016

My heart is hurting!!

En tuff kväll... I morrn åker Patrik o barnen bort i en vecka, EN VECKA!! :O Hur sjutton ska jag klara mig!!!!!! De ska åka upp till Patriks mormor o morfar i Söderhamn. Till deras sommarstuga. De har gjort det de senaste åren. Patrik brukar ha en vecka sj me barnen på sommaren när jag jobbar o jag en vecka sj när Patrik jobbar. I år fick han ta så tidig semester så han kommer att ha två veckor sj me barnen, sen har vi tre veckor tillsammans o sen har jag o barnen en vecka själva. O när de då åker upp till stugan brukar de va där typ tre MAX fem dagar. Men denna gång tänkte de åka i morrn o komma hem nästa sön. Alltså en hel vecka!!! Det känns riktigt jobbigt! Men barnen ser så fram emot det! Men i kväll förstod de nog att det verkligen är en hel vecka. Ida hade svårt o somna o va lite ledsen o Tim vaknade efter att han sovit typ 1.5 timme o va svettig (han hade tagit på sig en långärmad pyjamas me långbyxor killen <3 Vart lite för varmt...) o va ledsen o ville va me mamma. Så jag la mig bredvid honom. Patrik sa till både Ida o Tim att blir det för jobbigt så åker de såklart hem. Då tyckte de att det kändes lite bättre o de somnade båda två :) Som sagt, tanken är att de ska va där en vecka, jag jobbar ju ändå mån, tors o fre. Men vill barnen hem tidigare så åker de tidigare. Om de blir ledsna. Men samtidigt brukar de ha så kul där. De badar (är ju precis vid vattnet) leker, busar, bastar!! O det är ju ute i skogen i en glänta precis vid vattnet. Super mysigt! 
Jag då, jag kommer längta ihjäl mig efter typ 3 dagar!!! Säkert tidigare :P Har varit ifrån dom som längst 4 dagar (när vi va till london) o då längtade jag som sjutton!! Jag är ju här hemma helt själv o då kommer det kännas jätte konstigt. Första dagarna kanske man tycker det är skönt o bara få va. Sen kommer jag bli rastlös o det kommer krypa i kroppen! Haha! Men jag har planerat storstäd o göra det fint här hemma, träna, o umgås lite me brorsan :) O så ska jag som sagt jobba några dagar. 
Idag har vi haft en "hemma dag". Vi tog alla lite sovmorgon. Tim till typ tio över åtta, Ida o jag o Patrik till runt halv nio. Så skönt!! Hade en seg morgon, åt färskt bröd (som Patrik hade varit till Willys o köpt) till frukost. Sen åkte vi en sväng till rusta o handlade ett par saker o sen kvantum o handlade lite kött o ett par saker till (så en liten sväng va vi iväg, mest för o få komma ut lite) när vi kom hem åt vi lunch, barnen lekte ute, mamma o pappa kom förbi o fikade o pratade en stund <3 Sen hade vi tvätt tid i tvätt stugan. Det skötte Patrik ;) Jag kan ju inte bära all tvätt... Tim har varit riktigt trött idag efter de två senaste dagarna. Han kom in o vi spelade barn yatzy :) Så mysigt! Sen cyklade jag o Ida till Willys. När vi kom hem spelade hon o jag barn yatzy :) Patrik rännde fram o tillbaka till tvättstugan, jag ville ju va me barnen så mkt som möjligt. Efter middagen (som vart lite grillat, o så lite left overs från midsommarafton så som potatissallad, färsk potatis som jag stekte, sallad, tzatziki o beasås. Så gott så!!) så fixade jag barnen för kvällen medan Patrik hämtade in tvätt. Mös me dom i soffan till Nerflix o läste sedan en bok <3
Jag o Patrik har tittat på två avsnitt av Vampire Diaries. 
Jag började känna mig små hängig igår o idag har jag haft fruktansvärd migrän!! Fattar inte att jag orkar allt jag gjort. Den är fortfarande kvar men en aningens bättre... O nu har jag fått ont i halsen igen oxå :( Får se vart detta bär hän.

Får se om jag kan sova i natt. Som jag kommer sakna ALLA mina älsklingar!!!

Mitt hjärta <3


Min prins <3


Min älskling <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar