söndag 8 maj 2016

Mannen hemma!! <3

Jaha. Ännu en dag ute. Har liksom inte så mkt o skriva när dagarna ser rätt lika ut :) Barnen har sagt flera gånger att de vill bada. O jag förstår dom! Men det får vi snällt vänta med ett tag till ;) Men hoppas värmen håller i sig o fortsätter så vattnet snart är varmt :)
Vi körde premiär frukost ute i morse...




Det vart en sen frukost, kvart över tio hann kl bli :P Sen fixade vi oss o cyklade till mamma. Jag har känt mig risig idag o orkade inte så mkt mer. Barnen lekte där o jag o mamma pratade o drack kaffe :) Vi åt även glass o jordgubbar :P Tack syster för det ;) hihi! Det är rätt jobbigt o ha ont i halsen o va snorig när det är så här varmt... Men ändå. Älska solen!!! Vid halv två fick vi sms av mannen att han va på väg hem så då cyklade vi hem. Åt lunch. O när mannen kom hem åkte jag till kvantum o handlade lite. 
Ännu en dag då barnen varit ute heeela dagen. Men känner att det inte är så bra att va ute i solen så mkt. De smörjs in noga, har fått sååå mkt färg (är väl som för en annan, man har grunden från Thailand) inte röda o har bränt sig men ändå. En paus från solen mitt på dan behövs! Så hädan efter får det bli ute på morgonen/fm o sen inne under de starkaste timmarna o äta lunch o vila lite o sen ut igen på em o kvällen. Det är nu det är som skönast! 
Sen har resten av dagen bestått av mys o prat me mannen/pappan. Jag behövde va inne efter handlingen kände jag. Mannen fick grilla o sen åt vi middag inne faktiskt...
Nu blir det till o förbereda lite för veckan o relaxa lite ;) Denna vecka ska jag börja jobba mer. 14 timmar/vecka i tre veckor. Känns både och! Ska bli kul på ett sätt o hoppas kroppen ska palla! Värmen gör ju sitt, på ett positivt sätt så det är skönt. Denna vecka ska jag jobba mån, ons o tors. Sen kommer det bli mån, ons o fre. 

En trött morsa ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar