fredag 13 maj 2016

Denna vecka so far!!

Heeeej på er!! Vet ni vad, jag sitter vid mitt skrivbord/pysselbord och skriver från datorn, det ni!! Haha! Har jag inte gjort på evigheter! Min dator (bärbar) har några år på nacken nu, men jag älskar den! Tycker den är helt perfekt! Den har dock varit lite strulig den senaste tiden o varit såååå långsam. Mannen har fixat o trixat men den vill inte riktigt. Men hittills har det gått bra så vi får väl se. Det va ju några dagar sedan jag skrev, i mån. Men jag har liksom inte riktigt orkat plus att jag inte haft så mkt att skriva om heller.... Men nu tänkte jag dra igenom dom senaste dagarna!

Jobbade som sagt i mån. I tis cyklade jag o lämnade barnen. Sen åkte jag o tränade. Svängde förbi Willys på vägen hem o köpte solkräm till barnen. Appropå det. Jag hittade ett test där de testat massa olika solkrämer. Vad det gäller allergi, hormonstörande ämnen och nano. Den vi haft de senaste åren va typ sämst :(( Fick mig o tänka till. Varför använda nåt som man VET inte är bra. Så letade med ljus o lykta efter en som fått godkänt på alla punkter. Va visst inte bara jag som sett testet så det va ju slut överallt på gränby. Men så va jag in på apoteket vid Willys o där fanns den. Yey!! Så nu känns det lite bättre ;) Så, tillbaka. Jag hittade även blommor, petunior, som jag köpte. Förra veckan när vi va till Plantagen va alla sånna slut. Men nu så! När jag kom hem vart det lunch o fixa lite innan jag hämtade barnen.
I ons jobbade jag igen. 11-16.30. Så lämnade barnen kl 9 (Tim skulle på utflykt) åkte sedan hem o drack en smootihe o en kopp kaffe. Tog det lite lugnt o fixade lite här hemma. Åkte sedan till jobbet där dagen bestod av lunch, planering o sen föräldrafika. Vi kunde va ute i det fina vädret. Dagen gick bra :) Då jag slutade så sent o helst inte ville att barnen skulle behöva gå en så lång o sen dag så kollade jag me pappa om han kunde hämta barnen. Så han hämtade dom strax innan kl tre. O hade gått skogspromenaden hem :) Tack snälla pappa!! När jag sen kom hem vart det till o fixa snabb middag till barnen. När mannen kom hem åkte jag upp till Gränby. Ida hade bara två linnen o två shorts (sånna där ganska korta) så det behövde handlas lite ;) Kom hem me ett varitt set me Sverige t-shirt o shorts till barnen (sånna där fotbolls tjöja o shorts) ett par svarta shorts, en kjol o två par linnen åt Ida :) Ska se om jag kan fota o lägga ut! Köpte även me middag hem till mig o mannen.

Igår jobbade jag IGEN ;) 9-13.30. Sen till sjukgymn kl 14. O sen hämta barnen. De va som alltid nu för tiden ute tills det va dags o äta middag :) När barnen hade lagt sig gick jag ut o planterade blommorna. O röjde sedan lite här hemma.

Idag då. Har lämnat barnen o sitter nu här me en kopp kaffe. Har hunnit byta sängkläder också. Ska fixa mig iordning för om 45 min ska jag va på reumatologen o träffa min läkare. Sen hem o hinna få i mig lunch innan jag ska på utvecklingsssamtal om Tim kl 13 o sen ta me barnen hem när det är klart. Äta mellis o fixa lite innan vi strax efter kl 16 rullar till Stavby för o kolla på kosläpp :) En dag me fullt ös me andra ord!
Hm... Va små bilderna blev :/ Måste kolla på det o fixa till nästa gång..... Det här vi iaf i morse. Tim ville såklart ha sina nya short men det va lite för kallt för det. Så vi gjorde en kompromiss. Han fick ha dom me ett par svarta tights under. O se, det vart som en riktig fotbollskille ;)

 

Ida med sin nya gula (favvo färgen) kjol!
 
Nej, nu är det VERKLIGEN dags för mig o göra mig klar o åka! Wish me luck!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar