tisdag 24 maj 2016

Lite uppdatering!

Medans barnen leker på ute tänkte jag försöka mig på den där uppdateringen. Är ju snart dax för dom att komma in från värmen....
I ons va jag ju hemma med dom båda. Vi hade me mysig och bra dag. I tors jobbade jag 9-13.30 hämtade barnen kl 14 o åkte hem, möttes av pappa som lovat passa dom så jag kunde träna. Så mellan 14.30-15.30 tränade jag. Sen hem o då va barnen ute en stund o lekte fram till middagen. I fre jobbade jag 9-13.30, åkte lite tidigare då det va så lugnt. Hämtade barnen o så åkte vi upp till Gränby. Fikade frozen yoghurt som mellis....




Tanken va att vi sedan skulle handla en del, men barnen va inte så pigga så vi handlade bara lite snabbt till middagen, tacos! När vi kom hem va de ute en stund innan vi gick in o lagade mat. Efter middagen åkte jag upp själv till Kvantum o handlade resten. 

Sen kom då lördagen. Ida skulle ju på kalas men hostade alldeles förskräckligt mycket, så det vart inget kalas för henne :( Men när hon efter frukosten lägger sig i våran säng o ligger där en timme så är hon inte pigg. Hon vart ledsen när hon inte kunde gå på kalaset men de skulle jju få åka hem till farmor o det va hon ändå glad för :) Jag packade o donade här hemma o fixade oss i ordning. Patrik åkte o lämnade barnen hos deras farmor o när han kom hem gick vi till mina föräldrar o mötte upp alla. Vi va så jäkla spända o taggade alltså! Vi åkte i två bilar (fyra o fyra) o de ledde oss på några avstickare som va fel ;) Kl ett va vi så framme. Berby motorbana. Fem kamp väntade ;) Oj så kul vi hade!! Som vi skrattade!! Vi fick köra tre olika bilar: "kräftbil" el piongbil som jag tror den hette, där bakhjulen satt helknas, som på en kundvagn. En felstyrd bil där den svängde höger om man styrde åt vänster o tvärtom. O sist rally, där man skulle köra en bana så snabbt som möjligt. Det var grymt jäkla kul!!! Vi sköt oxå pilbåge, Den tyckte jag inte så mkt om. Man fick ta i så mkt att jag fick så ont i höger arm/axel/skuldra... O så fick vi skjuta lerduve skytte med hagelgevär. Jag va helt säker på att jag inte skulle träffa en enda. Men träff 4 av 6, det va näst bäst ;) Patrik fick bara en miss... O även det va riktigt kul!! 
När femkampen va över (Patrik kom etta, Kriss tvåa o pappa trea) så fikade vi. Mamma o pappa hade gjort jätte goda brie mackor o tagit me kaffe o dricka. 




Vid halv fem rullade vi hemåt. Trött o slut efter all anspänning innan o adrenalin kickarna man fick där ;) Vi åkte alla hem till mamma o pappa där det bjöds på sååå god grillad mat!! Kött, mammas hemmagjorda potatisgratäng (den bästa!!) massa grillade grönsaker, halloumi, o såser. Yammie!!! Kriss o Cassi åkte direkt när vi ätit. Vi stannade några timmar till ;)

Love is in the air!! <3 

Jag o Patrik slog som sagt va på Sagan om ringen när vi kom hem men somnade efter bara nån timme :P
Ja, det va den uppdateringen det! Har säkert glömt en massa!! Hahaha!

Jag o barnen gick in vid halv två. Jag hängde upp tvätt ute, det torkar sååå fort i värmen o lite blåst ;) Barnen mös i våran säng framför Disney Junior medan jag gjorde lunch. Vart lite olika. Stekte på potatis från igår till mig o stekt ägg. Kokade pasta som barnen fick, o stekt ägg. Kokade extra mkt så vi har till pasta sallad i morrn :) O så hade vi massa grönsaker oxå förstås ;)
Nu ska jag hänga en sista maskin me tvätt o ta mig en dusch. Sen vill barnen ut en stund igen. Vi får se då de är sååå trötta!! Jag har plockat en del här hemma o hoppas på att det kan få se någorlunda ut i kväll när jag kommer hem! ;)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar