onsdag 5 februari 2014

Lite allt möjligt ;)

Kom ej på nån bättre rubrik ;)
Den är dagen gick bra. Men min hals värker fortfarande!! På kvällar, nätter o mornar gör det jätte ont :( O jag är fortfarande rätt trött o matt efter en arbetsdag... Idag va ja tvungen att handla efter jobbet så kom inte hem förrän halv sju. Men i lagom tid för o hinna pussa, krama o säga god natt till barnen <3 En dag kvar, sen helg. Skönt! :)

I går klickade jag äntligen hem två tavlor o en lampa till barnen, Klickade ju hem grejor för ngr månader sen men skickade tillbaka nästan allt. Men nu så. Ska bli kul o få det klart i barnens rum! Sen är det "bara" gardiner kvar. O det är INTE lätt o hitta fina färg glada gardiner för barn rum. Har nog kollat överallt snart. Så har DU nå förslag så hojta gärna till (jag har kollat på Ikea, rusta, jysk, himla, lekmer o jotex) det får inte va för dyra. Kan även tänka mig o köpa tyg o sy egna! De som sitter nu i deras rum är jätte fina, o jag gillar dom jätte mkt! MEN de är för ljusa, för vita. Vill ha i nån grön nyans för o få in färg då de ju har vita väggar....
Detta är iaf tavlorna o lampan....
 
 
 
Stor grön fin lampa :)
 
 

Älskar dessa canvas tavlor. Så himla fina!!

 
De kommer bli perfekta i deras rum! O de är rätt stora, 50*70. Så det blir nog toppen!!
 
 
Nej, nu är det visst dags för astma spray igen då känner ja... Gah!! Sen kolla ngr bloggar innan jag lägger mig. Grymt trött!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar