söndag 9 februari 2014

3 av 4...

I natt va det Patriks tur. Som han kräktes stackarn!! O i morse vid åtta när Patrik ringde sin mamma, hade Ida precis kräkts! Typiskt!! Patrik kräktes senast för ngr timmar sedan medan Ida inte kräkts nå mer. Hoppas hon slipper!! Hämtade såklart hem barnen tidigare än tänkt o kom hem för drygt en timme sedan. Hoppas nu farmodern klara sig! :S Vi höll oss ju faktiskt till 48 timmars rekommendationen o Tim hade passerat det när de åkte dit igår. Men läste på nätet att det är 48-72 timmar :O Ändå stod det att man ska va hemma 1-2 dagar efter sista symtomet... Förvirrande!! Även om Ida inte skulle kräkas mer o då EGENTLIGEN precis skulle klara 48 timmars rekommendationen på tis så är de hemma då me. Patrik kommer vara det o det finns ingen anledning till att barnen inte skulle va hemma då oxå. Det säkra före det osäkra!!
Jag känner *peppar peppar* inte av nånting. Antingen tillhör jag en av de "en av fem" som är immun (då jag aldrig haft kräksjukan nångång, "bara" magsjuk, vilket är två olika saker) el så kommer det för mig, snart. Jag menar Tim kräktes sista ggn i tors morse vid halv åtta o NU åkte Patrik o Ida på't, så det kan ta tid! Nu får jag ist ta hand om de sjuka :P Jag hatar kräk, det äckligaste som finns! Men jag tvättar händer, handdukar o toalett då o då. Mer går inte o göra....

Tråkigt inlägg utan nån bild heller... Extra tråkigt! Men vill inte ta kort på sjuklingarna, då de inte vill det. Det respekterar jag fullt ut såklart!

Hoppas Du har trevligare söndag än oss ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar