onsdag 19 februari 2014

Det gick ju bra ju!

Lämnade en Tim som va kramig o gosig o kröp upp i fröken Sandras famn o mös när jag lämnade honom. De va glada att han va tillbaka! :)
Lämnade en Ida som va ledsen redan i hallen. Grät mot min axel, o sedan mot Saras när jag lämnade Ida till henne. Som tur va är det nästan alltid hon som varit där när ja lämnat Ida. O hon är så gullig så!! Jag fick även beröm från bådas fröknar att jag haft barnen hemma fast det varit jag som va sjuk (man måste ju inte ha dom hemma som förälder när man är sjuk) men är man magsjuk kan jag trycka det. Hur jobbigt det än kan vara... Vissa föräldrar kräks typ på vägen för o lämna barnen på fsk. Inte ok tycker ja! Men iaf. De sa att magsjukan bara går runt runt o att ngr tom ligget inlagda på sjukhus för de förlorar så mkt vätska. Usch :( Tycker synd om dom!!!

Väl på jobbet slog det mig att det ju faktiskt är sportlov nu. Endast 17 barn på hela fsk. Dagen gick bra. Även om jag blir lite trött på eftermiddagarna. Jobbade på o hade hela tiden saker o göra. O vips va det dax o åka hem!

Väl hemma möttes jag av två jätte glada spralliga barn! Ida kom o visade o va överlycklig för hon hade fått ett fint kort...

För att hon fyllt år. O de hade sjungit för henne. Hon va sååå glad!! <3

Hon hade även gjort ett pärlhalsband, såklart ;) Det är så skönt. För även om hon blir ledsen när jag lämnar så har hon det kul o gillar o va där. Vilket märks så tydligt när man hämtar henne :) Tim hade oxå haft en bra dag :)

Jag har skrivit en mat nota till i morrn. Ska handla efter jobbet. Har även funderar lite på helgen. Det ska bli lite man o fru tid ;) Om nu svärmor blir o håller sig frisk ;) Troligtvis blir det bara bio el film mys hemma (då drar vi på vårat mega biohemma på max vill ja lova!!) haha!

Men nu tänker ja faktiskt krypa i säng. Är himla trött alltså!

Godnatt!!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar