måndag 30 december 2013

Trött o frusen..

Ändå sedan jag o Amanda va ut o gick på fm har jag frusit o det har känts som om jag är på väg o bli sjuk :( Har kämpat mig igenom dagen o tig ut mig rätt rejält på Leos :S Men nu tänker jag ta mig en varm dusch o sen krascha i soffan...


Morgondagen tillställning har blivit inställd pga sjukdom från flera håll. Trist :( Men hoppas ni sjuka blir friska snart!!
Vi har planerat en egen nyårs middag. Ensamma vi fyra. Men det blir nog mysigt. Tycker inte det är spec tråkigt, får ju ändå va me mina hjärtan <3 O de kommer sova när kl slår tolv. I lugn o ro som de senaste åren... Jag har stannat inne me dom.
Vi har planerat att gå ut o smälla några raketer innan middagen, så barnen får se lite. Men de tycker inte det är så jätte kul. Sen ska de få korv o köttbulle spätt! Vi äter liiiite me dom, gör det lite extra fint o sådär. Men sen, kl halv åtta typ, då äter jag o Patrik en trerätters på tu man hand. Blir nog mysigt! :)
Eftersom de varken är vakna kl tolv el är medvetna o förstår vad nyår är, så gör vi såhär detta år. Nästa år, när Ida nästan är 4, blir det nog lite annorlunda ;)

Nej, duschen va det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar