lördag 14 december 2013

I väntan...

Snart kommer mina älskade bustroll hem!! <3 Oj vad jag längtar!! :)) De är just nu ute o leker i snön!! :)) Med mormor o morfar!!

Vi hade sovmorgon till nio. Skönt! Åt en mysig frukost ihop. Sen drog vi iväg till Rusta. Vart en plastgran inhandlat där! Jag har ALLTID varit emot plastgran. MEN va tvungen att tänka till ordentligt i år. Dels har vi ju en ny stoooor soffa som går ända ut där vi hade granen förra året. Så det finns inte jätte gott om utrymme för den. O sen kommer vi va så himla många här hemma på julafton, o det kommer innebära att jag får dammsuga gran barr ändå till nästa jul isf :P men är nöjd med granen. O den nya snygga julgransmattan!! Kommer bli kanon!! :)) Vi håller även på o smider lite renoverings planer som vi kommer sätta igång med direkt efter jul. Kommer bli sååå snyggt i vårat o barnen sovrum!!!! Tänkte visa eran våran fondtapet vi kommer ha i sovrummet... Meeeen, ni får vänta liiiite till ;) Hihi!
Patrik är o hjälper sin pappa. Jag har städat här hemma så nu är det snyggt i fint! Tvättat, hängt tvätt o plockat ur o i diskmaskinen. Nu tänker jag faktiskt sitta i soffan en stund innan barnen kommer. Blir lite planering fram till julen för o hinna me allt. O en inköps lita då det ska STOOOOR handlas på tis!! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar