tisdag 31 december 2013

Nu blir det film mys fram till tolv slaget ;)


Lär iof inte få i sig nåt av detta nu :P

Denna film är bra!!

Utsökt nyårs middag!


Lite nyårs fint!

En middag för två <3

Förrätt: Toastskagen 

Varmrätt: Smördegsinbakad, fylld fläskfilé. Potatisgratäng o sallad!

Efterrätt: vaniljpanacotta. Grymt god!!

Sååå perfekt nyårsafton dag!

Hela dagen har gått som en smäck! Känns så kul o avsluta detta år på ett så bra sätt!
Barnen gillade sin middag myyycket!!
Köttbullar o korv på spett, skruv makaroner, majs o gurka o créme fraish...

Nyårs fint på bordet..

Gott med spett!

Mmm...

Sen vart det som lovat, snacks i soffan till en film...

Skruvar, stjärnor o pommes frites snacks...

Söööt <3

Koncentrerad på tvn ;)

Efter det vart det ett nyårs bad för dom båda! :) En saga o nu sover de snart... De verkar själva super nöjda med dagen o sa godnatt OCH gott nytt år när de la sig! Hihi <3
Kul o fina till det lite mer än vanligt en dag som denna. Klart man ätit många fin middagar hemma, men nyår gör man ju lite extra speciell ;) Serpentiner mm...

Skååål!!!


Medan middagen lagas tar ja mitt ett glas äppel cider (alkoholfri såklart!) Ett glas champagne kl tolv är det enda alkoholhaltiga dryck jag tänker ta idag ;)


Nyårs fin...

kan man väl va fast man är hemma ;)

Sminket o leopard klänningen är på! ;)

Om man ska orka hålla sig vaken till kl tolv ;)


Lite energi!!!

Förrätten är klar, efterrätten är klar. Nu ska ja fixa iordning mig snart! ;) Även om man är hemma vill man ju va lite nyårs fin!  :)

Barnens nyår!

Em har varit en barnanpassad nyårsafton! Som mellis fick de detta..

Nyårs glassar!


Gott!

Sen klädde vi på oss o gick ut o sköt lite fyrverkerier... 

Jag o barnen stod på tryggt avstånd...

Spännande!


Sen gjorde vi som man ska, önskade varandra Gott Nytt År o kramades! <3


Inte lätt o få bra bilder...



Sen gick vi hem o nu lagas det nyårs middag till barnen...

Slö morgon...

Hur vi ska kunna gå upp tjugo över sex nästa vecka, på ons, är för mig ett mysterium... Vi är så sega så äter inte frukost förren 9-9.30 o lunch när Tim har sovit. Helt bakofram! Men så får det va under lång ledighet tycker ja ;) Får se till o få styr på det i helgen igen!
Jag masade mig upp vid tio idag. Känner mig inge bra... Helt matt o ont i kroppen.. Hade tänkt träna men pallar nog inte det... Måste fixa till kvällens middagar oxå...

Men just nu ligger ja i min morgonrock i soffan...

Ida visade mig detta...

Lösnaglar ;) Så kan man göra me klistermärken från frukt :P

måndag 30 december 2013

Trött o frusen..

Ändå sedan jag o Amanda va ut o gick på fm har jag frusit o det har känts som om jag är på väg o bli sjuk :( Har kämpat mig igenom dagen o tig ut mig rätt rejält på Leos :S Men nu tänker jag ta mig en varm dusch o sen krascha i soffan...


Morgondagen tillställning har blivit inställd pga sjukdom från flera håll. Trist :( Men hoppas ni sjuka blir friska snart!!
Vi har planerat en egen nyårs middag. Ensamma vi fyra. Men det blir nog mysigt. Tycker inte det är spec tråkigt, får ju ändå va me mina hjärtan <3 O de kommer sova när kl slår tolv. I lugn o ro som de senaste åren... Jag har stannat inne me dom.
Vi har planerat att gå ut o smälla några raketer innan middagen, så barnen får se lite. Men de tycker inte det är så jätte kul. Sen ska de få korv o köttbulle spätt! Vi äter liiiite me dom, gör det lite extra fint o sådär. Men sen, kl halv åtta typ, då äter jag o Patrik en trerätters på tu man hand. Blir nog mysigt! :)
Eftersom de varken är vakna kl tolv el är medvetna o förstår vad nyår är, så gör vi såhär detta år. Nästa år, när Ida nästan är 4, blir det nog lite annorlunda ;)

Nej, duschen va det!

En em på Leos

Vi åt lunch direkt när vi kom dit. Barnen åt korv o pommes. Jag tog en jätte god grekisk sallad...

Hur god som helst!

Sen vart det fullt ös i 1.5 timme. Sen va de trötta!! O vi me... ;) Men kul va det! Vart en sväng förbi Svea fyrverkerier o sen Kvantum. Myyycket folk! Men fick nog det mesta till morgondagen handlat. Sen va det bara hem o börja me middagen. Lax, pressad potatis, romsås o en mumsig sallad!

Barnens sallad till vänster. Med bara gurka, majs o fetaost ;)

Vart lite sen middag, men det gick bra ändå ;)

Sol promenad

Efter att knappt ha sovit nå på hela natten. Inte pga barnen, utan en super hostig man o som så fort han somna börja snarka ist.. Så vart det en promenad i solen me syster :)

Man kan inte tro att det är dec o nyårsafton i morrn...

Men härlig me sol!!


Lite mellis efter promenaden...

Nu har ja lagt mig för o passa på o vila medan Tim vilar. När han vaknar är det Leos som gäller! Barnen fick ju presentkort där i julklapp. Toppen! O lite pengar så det får bli lunch där oxå :)

söndag 29 december 2013

Give me!!!!


Love this!!!! <3

En jäkla bitter f****

Är vad jag är...

Det syns va?!

Huvudet värker o just nu är jag bara sur, arg o irriterad på ALLT! Ok, inte riktigt allt. Men det är mkt som skiter sig just nu o jag orkar bara inte... Men men. Ska nog inte skriva mer än såhär!

Barnen har iaf flyttat in i deras rum igen. O vi har möblerar om, satt upp krokar o en spegel. Nu ska ngr hyllor upp o gardinen. Det kommer bli så fint såå! Bilder kommer när det är helt klart ;)

Sen va det dax o knata över till farmor o farfar för trerätters middag. Oj så gott det va!! Propp mätt är man! Men barnen va trötta o levde rövare ett tag :S o va EXTREMT mammiga! De klättrade på mig o va som tokiga. Så blir det när man varit me mamma i 48 timmar i sträck (de har ju sovit me mig i två nätter oxå så) men det vart lite bättre mot slutet iaf! :) Sen gick Patrik hem me dom strax innan kl sju o så gick jag hem strax innan halv nio :)
Nu ska jag ta mig ngr huvudvärks tabletter o krypa upp i soffan...

Lite nytt, o en hemlis...

Två nya jackor vart det. En svart i var. Nu kommer de båda va hel svarta i vår :P


Men alternativet, en orange el svart me massa siffror på i orange, blått mm. Så föll hel svart mig mer i smaken...

Köpte även en familje almanacka, behövs verkligen! O sen körde vi på en varsin frozen yoghurt :P Sa till barnen att det va vår hemlis o att det INTE skulle säga nåt till pappa. Hihi! Men såklart utbrast de det första de gjorde när de kom innanför dörren: -Ätit glass pappa!! Haha! Busungar!!!


Kom hem för ca 20 min sen (älskar att ha så nära till allt!) Tim har precis somnat o ja tänker vila. Annars orkar ja inte me nån middag i kväll... Patrik har målat klart o håller på o sätter upp lister, med Idas hjälp ;)

Oj så gott detta är!!!

Med den stora koppen kaffe...



Gör mig redo för denna dag som är hyfsat full späckad. Skönt! :) Kul o göra lite... Har varit en hemsk natt. Men me kaffe i kroppen ska man väl överleva! Om 45 min har jag tänkt att ja o barnen ska va på Gränby. Så det är bara o sätta fart!

lördag 28 december 2013

Med en cola i handen...

Jag köpte mig en burk cola ist för en 2 liters... Vi behöver dra ner på intaget...


Hittade några saker på Gränby. Men ska nog tillbaka dit tills de öppnar me barnen i morrn. Behöver prova ut jackor till dom som ja hittat (håller tummarna att de finns kvar) Köpte en skjorta till Tim, o en tröja. Som han nog får i present. Om ja kan hålla mig :P O så vart det strumpor till Ida :) O en foundation till mig ;)
Köpte me mig mat hem. Sushi till mig, som ja längtat efter det!! O hamburgare till mannen ;)

Nu ska jag ta mig en varm skön dusch, fryser som attan!! Sen baxa mig i soffan ng timmar ;)

Försöka kan man ju...

att försöka få i ordning på kaoset. Hela em har ja plockat o sorterat grejor i kassar. Så att inte allt ligger huller om buller...


Har nyss kommit in efter att ha varit ute o lekt me barnen. Tim ville stanna ute längre så då fick Ida gå in o hjälpa pappa me o måla så lekte Tim o ja vidare...


Men man blir trött av o va ute länge...

Ser gråt färdig ut... O det är ja. Pga min huvudvärk...

Fixa middag till barnen unna ja ska dra till Gränby för o fixa ngr saker...

Bjussar på en ;)

Heeemsk dagens!!
Haha, typ såhär ja känner mig idag :P

Sovmorgon till 10.20 va skönt! Men jag känner mig seg idag. Beror på vädret måntro? O enligt Aftonbladet ska detta fortsätta hela vintern (jan, feb o mars) = ingen snö alls :( Då blir det jag som går till solariet för o få sooool, blir ju deprimerad annars av detta mörker :S 
Vi har fortfarande inte tagit oss iväg nånstans. Patrik har stängt in sig i ungarnas rum o slipar väggar... Tim ska snart sova. Får se om vi hittar på nå sen el ej. Ja är inte på bästa humör idag av nån anledning... Bläää
Tur man har dessa gostroll...

<3


<3

Dagens frulle... 

Fortfarande vaken...

Alltid när ja är ledig lite längre, som sommar sem o jul ledighet (o Patrik oxå är ledig) vänder ja på dygnet lite. Det är så lätt hänt! Visst, egentligen sover ja ju inte längre. Går ju upp samma tid, men det är sååå svårt o komma i säng i tid. Man vet att när båda är hemma kan man gå o vila en stund om man behöver det, oftast går det att göra så. Nu har jag egentligen sovmorgon i morrn. Men kommer nog ha svårt att sova då jag vet att barnens rum behöver bli klart o Patrik vill börja så snabbt som möjligt. Men till nio tänker ja iaf sova!
O sen får vi se va vi hittar på... Beror lite på väder oxå...
Gick igenom lite bilder på mob o hittade denna...

Sommar <3

Trodde aldrig jag skulle säga detta ngr dagar efter jul, men jag längtar till sommaren!! :O Är sååå himla less på detta regnande o gråa väder!!! Hade det varit massa snö, -5 grader o strålande sol hade jag inte känt samma sak. Vill ha snö NUUUU!! Vill kunna ta ut barnen i deras nya pulkor!!!

Nej, kika lite på nätet efter födelsedags presenter till barnen ska ja nog göra...

fredag 27 december 2013

Fly fältet!

I morrn ska det målas för fulla muggar i barnens rum. Sen är det klart! Men skulle helst slippa va hemma me barnen i morrn under dagen... Frågan är bara vad vi ska hitta på?? Förslag någon?

Pappa kom hit o hjälpte Patrik idag. Är så himla tacksam för det! O barnen ville gärna hjälpa till de me :P

Barnen somnade för knappt en timme sedan. O jag me... Suck! Frågan är nu om jag ska fortsätta sova efter jag duschat, el om ja ska va uppe längre... Får se hur jag känner...

Taco middag!

Hade ju bjudit in mig o barnen på taco middag hos mamma o pappa :P Så efter vi varit hos Johanna o Stella åkte vi hem o parkerade bilen, gick hem o hämtade lite grejor, klädde på oss o sen knatade vi hem till mamma (pappa har varit här o hjälpt Patrik hela dagen) Hjälpte mamma me middagen o sen dök pappa OCH Patrik upp. Pappa hade lyckats övertala Patrik att han måste ju faktiskt äta oxå ;) Det hanns även me lite lek o strax innan sju knatade vi hem igen. Patrik gick hem tidigare. Nu ligger ja me barnen i vårat rum o försöker få dom o somna, vilket inte är lätt! Hade saker ja tänkt göra, men kommer nog somna här ja me snart...

I vagnen på väg hem från mamma o pappa...


Inte lätt o få bra bilder utebi mörkret o me reflexer... Ida skulle prompt hålla "moffa" i handen när han gick me en bit för o slänga sopor :P

Precis som förr!

När man va mammaledig hann man me många play dates, nu är det sällan man orkar o hinner. Men nu är vi ju långlediga så! O det va läääänge sedan vi träffade Stella! Jag o Johanna har träffats utan barn. Oj, så stor hon hade blivit! Pratade för fullt!! :))

Tim fick sitta bredvid Stella o äta lunch! :)

Falukorv, makaroner o majs. Oj va dom åt!! :))

Ida gillade mys hörnan...


Tim tyckte det va kul o leka mes Pippi huset!


O så vart det lite fika!


Mer lek...

När vi skulle gå hem vart det kram kalas...


Så söta!!!

TACK fina ni för idag! För allt!! Hoppas det inte dröjer allt för länge innan vi ses igen!!