tisdag 19 november 2013

Vab tisdag...

Började ju som vanligt me mys i soffan. Sen frulle. Bädda, klä på oss, starta en tvättmaskin mm. Sen bäddade jag ner barnen i vagnen för en promenad! Kan inte påstå att det va vidare skönt ute :/ Hua!!! Men en timme knatade vi (el ja jag dårå, barnen satt ju i vagnen ;) )



Ser lite sammanbiten ut :P

Va in på Willys o handlade morgondagens middag. Våfflor me sylt o grädde tänkte ja barnen skulle få. De kommer får gå till förskolan i morrn. Idag har de varit pigga o verkar mest gnälliga pga att dom är lite less på o va hemma ;) Mamma kommer iaf hämta dom tidigare i morrn. Va bestämt redan förra veckan då Patrik har möte efter jobbet o jag jobbar till kl 17. Så då tänkte jag förbereda våffelsmet o vispa grädde idag så kan mamma bara grädda på våfflorna i morrn;)

När vi hade varit ute lekte vi en stund i barnens rum. Med lego o sen bjöd dom mig på mat ;) jag gjorde även plankan me en hejandes Ida o en Tim halvt på ryggen :P Sen va det ju lunch dax för dom. De åt bättre idag. Iaf Ida! Sen va de trötta o somna rätt snabbt! Har sovit drygt en timme nu så de vaknar nog närsom ;)
Jag gjorde mig en sallad även idag :)

Lite andra grejor i denna bara ;)

Sen tog jag mig en dusch, har sminkat mig o fixat mig iordning så när Patrik dyker upp runt kvart i fyra drar jag direkt till jobbet!


Ska sitta här nu i soffan en stund tills de vaknar tänkte ja....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar