torsdag 21 november 2013

Så jävla glad o lycklig!!

Barnen är friska, pigga o glada! Jag mår bra (ok, lite ont i halsen men det tänker jag ignorera) men bara på de här tre dagarna denna vecka som jag tränat o ätit rätt känner jag skillnad. Är piggare o har ett bättre humör. Magen är visserligen lite svullen men det beror på att det snart är dags för "det där".
Men vilken skillnad det gör när barnen också mår bra! Ida är rena ängeln nu för tiden (får jag nog snart äta upp) Tim är också det men han har ett humör som är "jag vrålar rakt ut så högt jag bara kan om jag inte får som jag vill!!" Precis som en tvååring med andra ord ;) Men bara det här med att vi kan hitta på vad vi vill o känner för i helgen känns så himla skönt!! MEN att mötas av skylten: VINTERKRÄKSJUKA på barnens förskola gjorde direkt att jag ville vända i dörren. O va hemma. Om en vecka är vi ju på väg ner till Göteborg o då bara MÅSTE vi va friska!!

Men just nu tänker jag faktiskt bara njuta av att de är friska! O se hur länge det varar :S Nej då, positivt tänkande!! ;)

Appropå nå helt annat. Jag går ju med julkänsla som gör att det är svårt att hålla sig till första advent nästa helg. Men eftersom vi kommer hem där på em el kvällen på söndagen så får jag ju faktiskt tjuvstarta ;) I helgen tänkte jag nog börja. Byta gardiner då jag byter i alla fönster :P Köpa mig en blomma, julstjärna, håller de förresten utan vatten i 3 dagar?? Sen på tis tänker jag städa o göra det fint här hemma o upp med adventsstakar o stjärnor :) Vi kommer ju bara va hemma en stund på ons morgon o kväll o sen tors morgon. Jag kommer sluta lite tidigare från jobbet på torsdagen (15.00 ist för 16.30) o hämta barnen, hem o packa det sista o sen äter vi middag o åker direkt. Hoppas barnen håller sig vakna en liten stund men sen somnar o sover tills vi kommer fram. Hoppas kan man ju alltid ;) Åh, vad jag längtar!!

Nej, nu ska jag dricka julmust o gå igenom reklam o sen skriva en "To do list" tills vi ska åka ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar