fredag 15 november 2013

Så va det redan snart lunch...

När man vaknar där kl 6 så tänker man att detta blir en lång dag. Men helt plötsligt är det lunch, vila, mellis o sen fixa till middagen o efter det är det ju kväll. Det går i ett! O där emellan tvättas o städas det. 

Jag har hunnit dammsuga o plockat lite, en tvätt är i maskinen o ska strax hängas o sen åker nästa in. Ska tvätta upp deras sängkläder då de verkar bättre i magen nu (de har dock inte gjort nr två än så vi får väl se..) 
Har hittat ett litet kök som de önskar sig i julklapp. Ida fick ett förra året av deras farmor. Det börjar dock kärva lite o är lite rangligt. Har funkat bra hittills men nu börjar de leka allt mer så. 


Tycker om detta. Det är lagom o prisvärt! Vägrar lägga ner för mkt pengar på leksaker. Bättre o lägga det på måste saker. O andra viktigare saker till barnen. O detta är ju av bra kvalité! Vet sånna som hållit närmare 20 år...

Så detta är en av måååånga saker barnen önskar sig. Jag håller på o skriva upp sånt de vill ha. Så man har med sig det till Ullared. Där det är stoooor prisskillnad på samma sak. Jag låter nästan snål, men det är jag INTE! Haha! Utan jag tänker ekonomiskt! Om man kan få en likadan sak, el en likvärdig, till billigare pris, förstår ja inte varför man ska köpa det dyrare...
Beställde nu oxå hem saker från Lekmer igår. Vart tavlorna, boklisten o krokarna! Ska bli spännande när de kommer nästa vecka! :)

Nej, gå o kika på va vi ska hitta på till lunch kanske... Är alltid så svårt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar