torsdag 7 november 2013

Nöjd!!

På söndag fyller älsklingen år :)) Vi har de senaste (i måååånga år) åren inte gett varandra nåt, el kanske gjort nå tillsammans. Men nu tänker jag ge honom nåt han kommer bli riktigt glad över! Hoppas ja! Hihi! Tycker det är kul o uppmärksamma folk när de fyller år! Det är DERAS dag!! Ska bli kul o få ge honom något!
O det är ju även farsdag då på sön. Så har köpt en fin t-shirt till honom som barnen ska få ge :) Vi ska även knåpa ihop ett kort i morrn tänkte jag. De ska få göra sina handavtryck på ett kort jag ska göra. På så vis "skriver" de sitt namn på kortet :) Tänkte vi skulle försöka få till det i morrn ;)

Morgondagens playdate me Mona o Thilde vart inställt. Barnen är ju förskylda o jag vet inte alls hur natten blir. O sen är jag så grymt trött!! Så jag tänkte som sagt att vi skulle försöka knåpa ihop ett kort men även baka bullar! På söndag ska vi nämligen ha kalas här hemma. För pappa (som fyller i morrn) ,Patrik (som fyller på sön) o mamma (som fyller på tis)  så tänkte bjuda på bla bullar ;) O sen annat gott jag har i tanken ;)
Sen ska jag dammsuga. Mkt mer städning än så blir det inte, städade ju yber noga i sön så...

Nej, nu ska jag gå o lägga mig. SNÄLLA, låt barnen få sova ordentligt i natt utan bök o stök.  För ALLAS skull!!

Natti natti....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar