onsdag 13 november 2013

Sjukstuga...

IGEN.... Ida har visserligen hostat sedan snart en vecka, men varit pigg annars. Dock har nätterna varit skit i en vecka också.. Trött!! Men idag när mamma (som va snäll o hämtade barnen kl 13.30, skönt för dom, tredje dagen i rad..) kom hem så började det... Som om o öppna en kran i bak på henne (ursäkta..hehe) o så har det varit under em o kvällen... Stackarn!! Ringde deras förskola o tydligen går det nån maginfluensa som drabbat både personal o barn :S Så vi får se hur det ter sig.
Själv har jag ont i halsen, täppt, frusen o ont i kroppen... Bryt ut då för fan jävla förkylning!!!! Alltså jag går o är halv krasslig hela tiden, hellre får det bryta ut ordentligt el, helst, försvinna!!! Less...
Nu blir det då till o va hemma i två dygn dårå... El ja, lite luft såklart ;) Men känns trist då vi skulle ha träffat Julia o hennes tre sötisar på fre... Har alltid fått ställa in för att mina barn är sjuka... Det är så det är, men trist :(

Efter jobbet, som gick väldigt bra, även om jag kom iväg sent, så åkte jag upp på Gränby o bytte Idas vinterskor jag köpt till en storlek större ;) McKinley, sånna vi köpte förra året. Sååå bra skor o sååå prisvärda!! Inte kul o behöva pröjsa 600-800 kr på vinterskor varje år. Men dessa är alltid nedsänka en viss tid o då kostar de BARA 349 kr. Sjukt billigt!! Men som sagt, kanon skor!!! Köpte även ett par vantar till Ida (Tim får ta de Ida hade förra året) har ett par favoriter. Everest. De har en dragkedja som går ner en bit på handen så de är lätta o få på, ett spänne runt handleden  o lagom tjocka att kunna ha UNDER overallen/jack ärmen. Jag som snart jobbat 9 år i förskolan kan säga att det finns såååå få bra vantar. Man blir galen!! O så köper de flesa för stora. Värdelöst för barnen som inte kan använda händerna. Men dessa kan jag verkligen rekommendera!! De håller värmen jätte bra! Köpte ett par på Åhlens förra året till Tim, då med kardborre knäppning ist för dragkedja, men han va alltid kall om händerna... Inte bra!! Nej, nog om det!!

Appropå nå helt annat. Jag har värsta julkänslan o längtar såååå till o få börja pynta o fixa o dona! O köpa julklappar, det roligaste ju!! :)) O få baka lussebullar!! Mums!! Hihi!
Nu ska jag ta o titta mer i tidningen jag köpte o lyssna på lite julmusik... Haha

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar